• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr çok KÖTÜYÜMMM yardım edin bana :(

dadlu_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
648
0
96
İstanbul
Kızlarrr çok kötüyüm saatlerdir aglıyorumm.. normalde aşkım hergün arardı benii konuşurduk ama bu akşam aramadıı.. ben biliyorumki arayamamıştırrr bişe olduki arayamadııı.. imkanı olsa arardııı.. üstelik bugun tuncelide 4 şehit vermişiz karakola saldırmışlar duyunca çıldırdımm.. benim aşkımda bingölde tuncelinin yanı Çokkk korkuyorummm kafayı yemek üzereyimmmm ona bişey olursa ölürüm bennn
:( şöyle düşünüyorum bi yandan orada yagmur yagıyo die telefon arızalanıodu biz konuşurken yine öyle bişey olmuştur die ama öyle olsa bile birinden telefon alır arardıı yada mesaj atardı kesin o yüzden Çooook korkuyorummmmm deliricem yaaa Allahım aşkımı korusunnnnn.. senağlama

cnm neden aklına hemen kötü şeyleri getiryosun allah korusun dur bi sakin ol panik yapma kötü düşünme belki dediğin gibi arıza vardır ondan arayammaıştır:1hug:

canım belkı telefonu yakalanmıstır. arama vardır acıl bişey olmustur arayamamıstır. sakın ol yarın arar kesin

Onun telefonu yok başkasından alıyo hatta geçenlerde komutanından bile alıp aramıştı beniii arıza olsa bile bi şekilde alır birinden telefon arardıııı off Kızlar çıldırmak üzereyim yarın sabah olsun beni aradıgı numarayı aricam umarım ulaşırımmm bu gece uyku yok banaaaaa yaa :((

inş ters bişey yoktur bence uyumaya çalış böyle daha kötü olursun kendi kendine :teselli:hem öyle bişey olsa hissederdin heralde dimi

bencede arama falan olmuştur canım sıkma canını..tuncelıde bu talihsiz olay olunca denetımı sıkılastırmışlardır....

ınş. dediginiz gibi hiçbişe olmaz kızlar ben yatagıma gidip uyumaya çalışım ama uyuyacagımı hiç sanmıorummm offf off .. Ona gelicek olan kötülük..hastalık bana gelsinn.. ondan önce Allahım benim canımı alsın.. saolun destekleriniz için kızlarr :((((((

canım sıkılma içini ferah tut böyle tatsız olaylar olunca askeriyede nedense o bölgeye uzakta olsa yakında olsa sıkı yönetim uyguluyolar hatta ankesörleri bile iptal edebiliyorlar. sen bol bol dua et. en kısa zamanda duyarsın sesini inşallah

canım bu kadar telaşlanma asker o elbet arayamadığı günler olcak.
aklına kötü şeyler getirme sen. bol bol dua et...

canım hemen aklına kötü şey getirme..aramadığı günler olabilir muhakkak..tabi bizim askerlerimiz doğuda olduğu için aklımıza hemen kötü şeyler getiriyoruz.yağmurdan dolayı telefon hatlarında sorun vardır muhakkak.inşallah arar seni bugün.biz sadece bol bol dua edelim..:Saruboceq:

tatlım iyi misin haber alabildin mi? bize iyi haberlerle gelirsin inş :Saruboceq: senin de dediğin gibi yağmurdan dolayı hatlarda sorun vardır, korkma bitanem sadece dua et :teselli:

Kızlarr destekleriniz için çoook saolunnnn.. Aşkım demin aradı 5 dakka oluyooo alo aşkım dedi tabi ben dünden beri agladıgım için aglayarakkk neden aramadın dün dedim olaylar oldu dediii aglama aşkım dedii sesi deişik gelioduuu dün karışıklıklar olmuş orda belliii kapatmak zorundayım seni seviyorum dediiiiiiiiii akşam aricam dediii Allahıma şükürlerolsunki sesini duydummmmm Kızlarrr ben onu çooook seviyorum ASKERıMMMMMMM BENıMMM..

Kızlarr destekleriniz için çoook saolunnnn.. Aşkım demin aradı 5 dakka oluyooo alo aşkım dedi tabi ben dünden beri agladıgım için aglayarakkk neden aramadın dün dedim olaylar oldu dediii aglama aşkım dedii sesi deişik gelioduuu dün karışıklıklar olmuş orda belliii kapatmak zorundayım seni seviyorum dediiiiiiiiii akşam aricam dediii Allahıma şükürlerolsunki sesini duydummmmm Kızlarrr ben onu çooook seviyorum ASKERİMMMMMMM BENİMMM..

gözünaydın canım
konuyu okurken gözlerim dolmuştu ama bişey olmadığına çok sevindim

Ah güzelim benim ya :gitme:
Haber aldığına çok sevindim, bir daha böyle bir şey olduğunda hemen kötü düşünme,
bol bol dua et tatlım.

Rabbim askerlerimizi korusun :Saruboceq:

Kızlarr destekleriniz için çoook saolunnnn.. Aşkım demin aradı 5 dakka oluyooo alo aşkım dedi tabi ben dünden beri agladıgım için aglayarakkk neden aramadın dün dedim olaylar oldu dediii aglama aşkım dedii sesi deişik gelioduuu dün karışıklıklar olmuş orda belliii kapatmak zorundayım seni seviyorum dediiiiiiiiii akşam aricam dediii Allahıma şükürlerolsunki sesini duydummmmm Kızlarrr ben onu çooook seviyorum ASKERİMMMMMMM BENİMMM..

Haber alabildiğine sevindim...

Aklına kötü şeyle getirme birdaha arayamadığında.

Rabbim tüm askerlerimizi korusun inşallah :Saruboceq:

Bilirim Asker Beklemenin Ne Demek Olduğunu..

Allah Sabırlar Versin.. Bak Aramış ışte Hadi Topla Kendini :teselli:

ayy canım çok sevindim ben yaşamışım bu olayı gibi oldum valla allah sağ salim sevdiğine kavuştursun seni inş. ne kadar zor bu asker beklemek yaa:çok üzgünüm:

Back
X