• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr çok KÖTÜYÜMMM yardım edin bana :(

canım benım allah hemen kavustursun ınsallah sızı gozlerım dolu dolu okudum yazdıklarını kazasız belasız gelır ınsallah bıtanecıgın turkbayragi

canım çok sevindim senin için Rabbim hayırlısı ile teskere alıyorum haberlerinide duyursun sana...

ah cnm bnm aynı korkuyu yasadım biliyomusun.bi an acaba girip forumda kızlarla mı paylassam dedim ama aglamakdan basımı tutamıodum.cok büyük bi korku yasadım.bide işin kötüsü bnm sevgilim tunceli nazimiyede...ve haber alamadım ondan aksama kdr.cok agır onsuz kalabilme ihtimali bile berbat.aklımdan binbir tane sey gecti.yapmaz beni bırakmaz dedim kendi kendime. ve işin en en en kötü tarafı da şu hayat öyle acımasız ki,bu dünyaya gözlerini kapatan canlar arasında kendi Can'ım yok diye sevinmek zorunda kalıyorum.. :( bize bu korku yetti o acıya yaşayan ailelere sabır askerlerimizede rahmet diliyorum.hepimiz sağsalim kavusalım askerlerimize.onlar biizm hayalimiz gelecegimiz.yarına uyanma sebebimiz.cok seviyorum yaa cokkkk.keşke yanımda olsa diyorum keşke kokusunu içime ceksem..ama sükrediyorum 117 gün sonra bunları yasayabilme ihtimalim var.ölen kardeslerimizin ailelerinin bu ihtimali yok.her günüm için ,onla yasadıgım her gün için sükrediyorum.Allah ayırmasın hiçbirimizi...kokusuna hasret kaldıgım sevgiliim seni cok özledimsenağlama

şükür canm sesini duymuş rahatlamışsın şehit olan askerlerimizin ailesine Allah sabır versin onların sevdikleri için ne zor zamanlardır şimdi:(

Canım benim bwnimde çok canım sıkkın ctesi günün den bu yana.diyrbakırın ilçesinin köyünde.benim nişanlımda tehlikeye karşı hazırlık yapıyorlarmış.bende çok korkuyorum.ama beklemekten başka çare yok.allahım korusun tüm askerlerimizi.

böyle bir durumda ailesine mesela ulasamadinmi ?? ulasamazmisin yani...allah korusun hepsini ailesine sevdiklerine bagislasin...ama aci haber tez duyulur biliyosun ..allah duyurmasin kimsenin ocagina ates düsmesin...

Back
X