kızlarrr dertleşelim canım sıkkın :(

yaaaa psikolojik problemlerrrr eşimin ailesiyle ilgili.... çok bunaldım artıkkk çok stresli bi hamilelik geçiriyorum bu yüzdende bebeğim için de endişe ediyorum. kimseyede anlatamıyorum hep içime atıyorum maleseffff :(:(:(

Cnm hamileysen eğer 9 ay boyunca kulakların kapalı olcak bebeğin için sen üzülürsen eğer bebeğinde bunu hissebiliyor psikolijini sağlam tutmaya bak hiç birşey şu anda bebeğinden önemli olmamalı ..eşinden yardım iste en azından şu dönemde senin yanında destekçin olmasını rica et..eğer ondanda fayda yoksa artık bakacaksın başının çaresine ..herşey karnındaki bebek içinnn...

seni çok iyi anlıyorum canım. kendini çaresiz korunmasız. savunmasız hissdiyorsun ama sabret şu 9 ay bi geçsin kendine geliyosun. ben o kadar. pısırık bir hamileik geçirdim resmen gelen vurdu giden vurdu. şimdi ise canavar oldum kendileir yaptılar. geçiçi zaman biraz sabret.

ya şuan bile gözlerim doluyo ben insanları anlayamıyorum inanın ben durduğum oturduğum yerde kime ne yapıyorum bilmiyorum. o kadar bunaldım ki anlatamam zavallı bebeğimde üzülüyodur ben üzülünce. kendi kendime cesaret ve serinlik veren biride değilim herşey üstüme geliyo sanki çok güçsüz hissediyorum kendimi uğraşacak gücüm yok hiçbişeyle...

Cnm şu anda hamilesin duygusalda olabilirsin hemen hemen herşeye ağlarsın herşey canını sıkabilir,çevrendeki insanları takmıcaksın çok fazla senin canını sıkmalarına bebeğine zarar vermelerine izin vermiceksin,hepimiz yaşıyoruz bu sorunları biraz güçlü olmaya bak,,duyma, görme gerekiyorsa..yada al karşına konuş seninle uğraşmamalrını söyle gerekiyorsada sert çık hiçbişey senin şu durumundan önemli değil bence..

aynen bende senin gibirdim. içimde kavga ediyordum ama dışarı hiç bişey çıkmıyodu eşimin ailesi hamileiğim dahil doğumum loğusalığım + düğünümü mafettiler. boşver herkezte var.

yaaaa psikolojik problemlerrrr eşimin ailesiyle ilgili.... çok bunaldım artıkkk çok stresli bi hamilelik geçiriyorum bu yüzdende bebeğim için de endişe ediyorum. kimseyede anlatamıyorum hep içime atıyorum maleseffff :(:(:(

cok zor durum yasıyorsun umarım saglıklı ndogar bebegın..
insallah kaynana dırdırı bıterde rahatlarsın

bugün moralim bozuk konuşmaya ihtiyacım varrrr :(:(:(

benimde çok bozuk hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum sat :28 şubattı olmadım geçen cumartesş doktora gittim tahlil yaptı bişey çıkmadı dün ise işyerinde laborant arkadaş kanımı aldı baktı 2 çizgi, çıktı çok sevindim ama diğer kanıda beta hcg için gönderdi ama oda negatif çıktı hiç bişey anlamadım çok üzüldüm onu görünce ne yapabilirim

Back
X