kızlarrr fikir lütfen:)

dogumarmaraprensesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
66
0
16
İstanbul
kızlar akşama mercimek çorbası var evde.fellah köfte yapmayı düşündüm.yanına pratik ne olabilir başka fikriniz var mı?

not:eşim sebze sevmiyor..işe gelirkende kıyma çıkartmayı unuttum eve gidince çözülmez hemen.dolayısıyla aksam için etli/kıymalı bişey yetiştiremem.fikir verirseniz sevinirim.

sen bayağı bir menü hazılıyorsun maşallah. o vakti nerden buluyorsun. ben 19 gibi anca işten çıkıp evde olabiliyorum. yemek yapabilirsem ne ala.
bi çorba, bi salata çok şükür daha ne olsun.

fellah köftesinin nasıl birşey olduğunu google ledim. bence çorba yapıyorsan fellah köfteyi yapmamalısın.
fellah köfte yoğurlu oluyor değilmi. yanına belki püre veya pilav yapabilirsin. az birazda salata. bukadar

Son düzenleme:
Menün mercimek çorbası ve fellah köftesinden ibaret ve yanına ne yapayım diyorsan. Patates kızartması yada patates salatası olabilir sigara böreği olabilir doyurucu olsun diye.Yada arkadan tatlı olabilir puding gibi.Ama sen kıymayı çıkarmayı unutmuşum yazmışsın fellah köftesini kıymalımı yapacaktın yada fellahın yanına kıymalı bir şey mi yapacaktın anlamadım.Fellahın yerine bir şey yapacaksan o zamanda patatesli bulgurlu yalancı içli köfte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…