KIZLARRR FOTOĞRAFA BAKAR MISINIZ HAKİLE MİYİMMM

Dilkenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
2.305
3.912
83
Kızlar ilk idrarla yaptım ve yaptıktan 1-2 dakika sonra hemen belirdi adetime de 2 gün var acaba adet olucam diye mi böyle çıktı bilemedim 😔

Eklentiler

• IMG_20200408_141931.webp
    IMG_20200408_141931.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 238
  • IMG_20200408_141638.webp
    IMG_20200408_141638.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 243
Kızlar ilk idrarla yaptım ve yaptıktan 1-2 dakika sonra hemen belirdi adetime de 2 gün var acaba adet olucam diye mi böyle çıktı bilemedim 😔
Merhaba umut vermek istemem ama bence pozitif yarin veya öbür gün testi tekrar edin 😊

Merhaba umut vermek istemem ama bence pozitif yarin veya öbür gün testi tekrar edin 😊
Yaa ben de çok umutlaniyorum bir yandan da unutmamak istemiyorum çünkü 8 aydır hep kırmızı kart görünce çok üzüldüm bir de eşimde düşük sperm var eğer hamişsem muzice olacak 😍😍

Baya cizgi var bekle yine test yap bakalim koyulascakmi

Baya cizgi var bekle yine test yap bakalim koyulascakmi
Şu an hayal ettiğim şeyleri yazıyorsunuz burayı hep okuyordum ve Allah'ım bir gün bana da bunları yazacaklar mi acaba diyordum ama inşallah boş değildir bir de bu salgın yüzünden hastane olayları nasıl olacak bilmiyorum 🙄

Canim bende cizgi gordum adetinden ne kadar gecti?

Canim bende cizgi gordum adetinden ne kadar gecti?
İşte ben de ondan şüphe ediyorum canım daha adetime 2 gün var yani 1-2 gün var çünkü ben 31-33 günde bir adet oluyorum bazılarında adet olmadan önce hormonlar arttığı için yalancı çizgi cikiyorya acaba öyle bir şey mi diyorum

Cok yeni gibi iki gün sonra tekrar yapın koyulasirsa kesin hamilesiniz..

Yok kuzum oyle bisey yok ben onceki gebeligimde oglumda malesef erken dogumla kaybetdim boyle cizgi cikti belki seninkinden bile belirsizdi sonra gubden gune belirdi o cizgi adetimden 2 gun gecince bariz belli oldu
İşte ben de ondan şüphe ediyorum canım daha adetime 2 gün var yani 1-2 gün var çünkü ben 31-33 günde bir adet oluyorum bazılarında adet olmadan önce hormonlar arttığı için yalancı çizgi cikiyorya acaba öyle bir şey mi diyorum

Yok kuzum oyle bisey yok ben onceki gebeligimde oglumda malesef erken dogumla kaybetdim boyle cizgi cikti belki seninkinden bile belirsizdi sonra gubden gune belirdi o cizgi adetimden 2 gun gecince bariz belli oldu
Canım başın sağolsun çok üzüldüm 😔😔 o zaman ben yarın yine test yapayım

Bende çok net gördüm oglum da bu kadar net bile değildi hayırlı olsun inşallah sağ-salim kucağınıza alırsınız:)

Yap canim buyuk ihtimal gebelik bence adet gununden gecene kadar yap hatta o cizginin gittikce belirginlestigini goreceksin erkek bebeklerde oyle cikar derler
Canım başın sağolsun çok üzüldüm 😔😔 o zaman ben yarın yine test yapayım

Yap canim buyuk ihtimal gebelik bence adet gununden gecene kadar yap hatta o cizginin gittikce belirginlestigini goreceksin erkek bebeklerde oyle cikar derler
Ayy gerçekten mii ben de hep oğlum olsun isterdim tabi ince sağlığı yerinde olsun ve en önce bı hamiş olayım da 😂

InsAllah Rabbim tez zamanlarda kucagini doldursun benim 3 erken dogumum oldu 2 erkek bebegimde boyle soluk cikto kiz bebegimde ve simdiki bebegimde gebelikden 6 gun once bes belli cikti iki cizgi
Ayy gerçekten mii ben de hep oğlum olsun isterdim tabi ince sağlığı yerinde olsun ve en önce bı hamiş olayım da 😂

InsAllah Rabbim tez zamanlarda kucagini doldursun benim 3 erken dogumum oldu 2 erkek bebegimde boyle soluk cikto kiz bebegimde ve simdiki bebegimde gebelikden 6 gun once bes belli cikti iki cizgi
Amin kuzuu 💓Oyy maşallah Allah bağışlasın off ben 2 gün nasıl bekliycem gerçi 7 ay beklemisim onu da beklerim 😂

Canim bebeklerimi bennkaybettim Rabbim insAllah bu bebegimi bana bagislar Sanada tez zamanda saglikli sihatli evlatlar nasip eder
Amin kuzuu 💓Oyy maşallah Allah bağışlasın off ben 2 gün nasıl bekliycem gerçi 7 ay beklemisim onu da beklerim 😂

Back
X