AdrianaLimaa bilsen kac kurbaga optuk! Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2010 1.584 10 66 İngiltere 16 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukkk #21 bende begendiim canim mutluluklar
_ferdici_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2010 2.685 0 116 İstanbul 16 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukkk #22 bende bakınıyorum modellereee her modelide kolay beğenmiyorummm ama seçtiğin gerçekten çok hoşşş sadeliğinin yanında çok şık ve asillll duruyooo
bende bakınıyorum modellereee her modelide kolay beğenmiyorummm ama seçtiğin gerçekten çok hoşşş sadeliğinin yanında çok şık ve asillll duruyooo
E EGE1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2011 796 17 68 İstanbul 16 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukkk #23 prenses gibi olmuşsun, çok şık. ve modeli pek görülmemiş... foto çektirmek istememeleri normal. hayırlı uğurlu olsun, nazar değmesin..
prenses gibi olmuşsun, çok şık. ve modeli pek görülmemiş... foto çektirmek istememeleri normal. hayırlı uğurlu olsun, nazar değmesin..
P pamukkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2010 75 0 96 Sivas 17 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukkk #24 _ferdici_ .!.: bende bakınıyorum modellereee her modelide kolay beğenmiyorummm ama seçtiğin gerçekten çok hoşşş sadeliğinin yanında çok şık ve asillll duruyooo Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım...çok mutlu oldum yorumun için...
_ferdici_ .!.: bende bakınıyorum modellereee her modelide kolay beğenmiyorummm ama seçtiğin gerçekten çok hoşşş sadeliğinin yanında çok şık ve asillll duruyooo Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım...çok mutlu oldum yorumun için...
8 88kedicik Mutlu sona doğru ilerliyo Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 114 0 46 Çanakkale 5 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukkk #25 Tülün üstünde taşlar mı var o parlayanlar nedir?? anlaymadım merak ettim :) üst tarafı çok hoşmuş