• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hadi En yakın arkadaşliklarimizi dostluklarimizi bulalim

elif3505

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
33
13
3
25
Arkadaşlik kurup sohbet edip kiz grubu kuralım yeni hayatlar yeni insanlar taniyalim dost olup kahve içelim görüntülü belki en yakin dostlarimizi buluruz ne dersiniz ?

O nw kiz bakmadım ona hiç haha önceki konuları mi 😃 ama bazi konuları hep tanışma vs odakli bilemedim mahmut abi şüphesi var
Yok sadece hiç arkadaşim olmadiği için belki tanişir sohbet edilir diye yaziyordum yani erkek olduğumdan değil kesinlikle ama burdan arkadaş bulamicağimi anladim normalde kadin kadınin dostu diyorlar ama yanliş anlaşildim sanirsam iyi akşamlar

Arkadaşlik kurup sohbet edip kiz grubu kuralım yeni hayatlar yeni insanlar taniyalim dost olup kahve içelim görüntülü belki en yakin dostlarimizi buluruz ne dersiniz ?
Buradan arkadaşlık kurabilecek kadar asosyal ezik boş birini bulursan hemen kaç

Hiç bu kadar arkadaş bulma meraklısı görmemiştim. Bacım yok mu konun komşun ya da ne bilim git bir kursa yazıl ne bilim yerel etkinliklere katıl. Kk ne grubu

Back
X