elif3505
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 16 Mart 2025
- 33
- 13
- 3
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PekiYoook.
Mahmut abi gec oldu uyu istersenArkadaşlik kurup sohbet edip kiz grubu kuralım yeni hayatlar yeni insanlar taniyalim dost olup kahve içelim görüntülü belki en yakin dostlarimizi buluruz ne dersiniz ?
Kalıcı kokulu yumuşatıcı markası soran Mahmut abiye denk gelmemiştik hiç.Mahmut abi gec oldu uyu istersen
O nw kiz bakmadım ona hiç haha önceki konuları miKalıcı kokulu yumuşatıcı markası soran Mahmut abiye denk gelmemiştik hiç.
3 Kez denemiş arkadaş bulmayı olmamışO nw kiz bakmadım ona hiç haha önceki konuları miama bazi konuları hep tanışma vs odakli bilemedim mahmut abi şüphesi var
Burası öyle bir yer değil be ablacım djsjdkdkArkadaşlik kurup sohbet edip kiz grubu kuralım yeni hayatlar yeni insanlar taniyalim dost olup kahve içelim görüntülü belki en yakin dostlarimizi buluruz ne dersiniz ?
Bence baska birseyi deniyor gibi3 Kez denemiş arkadaş bulmayı olmamış
Yok sadece hiç arkadaşim olmadiği için belki tanişir sohbet edilir diye yaziyordum yani erkek olduğumdan değil kesinlikle ama burdan arkadaş bulamicağimi anladim normalde kadin kadınin dostu diyorlar ama yanliş anlaşildim sanirsam iyi akşamlarO nw kiz bakmadım ona hiç haha önceki konuları miama bazi konuları hep tanışma vs odakli bilemedim mahmut abi şüphesi var
Olmadı yapcak bisey yok tesekkur ederim yorumuz için3 Kez denemiş arkadaş bulmayı olmamış
Buradan arkadaşlık kurabilecek kadar asosyal ezik boş birini bulursan hemen kaçArkadaşlik kurup sohbet edip kiz grubu kuralım yeni hayatlar yeni insanlar taniyalim dost olup kahve içelim görüntülü belki en yakin dostlarimizi buluruz ne dersiniz ?
Tabi tabi böbreklerimizden vazgeçelim değil mi?Arkadaşlik kurup sohbet edip kiz grubu kuralım yeni hayatlar yeni insanlar taniyalim dost olup kahve içelim görüntülü belki en yakin dostlarimizi buluruz ne dersiniz ?
Anladım zaten saolunBurası öyle bir yer değil be ablacım djsjdkdk
Böbrek ?Tabi tabi böbreklerimizden vazgeçelim değil mi?
Hiç bu kadar arkadaş bulma meraklısı görmemiştim. Bacım yok mu konun komşun ya da ne bilim git bir kursa yazıl ne bilim yerel etkinliklere katıl. Kk ne grubuArkadaşlik kurup sohbet edip kiz grubu kuralım yeni hayatlar yeni insanlar taniyalim dost olup kahve içelim görüntülü belki en yakin dostlarimizi buluruz ne dersiniz ?