- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi BirmevzumVar
-
canim bizim diger topikte de yazmistim senin yazini gorunce burayada yazim ddm bugun bndede kahverengi akinti oldu hatta oncesinde coook ucuk kirmizi geldi sivilce falandir ddim pesine kahverengi gelince sasrdm normalde hep adet oncesi gelr 4agustosta adet olmayi bekliyorum ck erken buna gore kistim var ondan mi olduki bu akinti anlayamadm muhtemelen erken adet olcamregl günüme 5 gün var, kahverengi akıntım var. bilemiyorum ya
Canım benimde bat 4 temmuz 2 3 gün önce ilişkiden sonra meniyle beraber pembe akıntı geldi zaten günlerdir kasık ağrım vardı ilişkiye girmeden öncede o gün için inanılmaz kasıklarım ağrıyordu sanki adet sancısı gibi ağrı lekeyi görünce acaba yerleşme mi dedim çünkü ilk defa böyle birşeyle karşılıyorum daha önce hiç böyle birşey olmadıcanim bizim diger topikte de yazmistim senin yazini gorunce burayada yazim ddm bugun bndede kahverengi akinti oldu hatta oncesinde coook ucuk kirmizi geldi sivilce falandir ddim pesine kahverengi gelince sasrdm normalde hep adet oncesi gelr 4agustosta adet olmayi bekliyorum ck erken buna gore kistim var ondan mi olduki bu akinti anlayamadm muhtemelen erken adet olcam
4 ağustos olucaktıCanım benimde bat 4 temmuz 2 3 gün önce ilişkiden sonra meniyle beraber pembe akıntı geldi zaten günlerdir kasık ağrım vardı ilişkiye girmeden öncede o gün için inanılmaz kasıklarım ağrıyordu sanki adet sancısı gibi ağrı lekeyi görünce acaba yerleşme mi dedim çünkü ilk defa böyle birşeyle karşılıyorum daha önce hiç böyle birşey olmadı
iliskiyle birlikte bana da olmustuda o korunmayi yeni biraktigimz icin olmustu canim vucut alismaya calisiyomus ve yumurtlama doneminde olurmus kirmizili leke iliski sirasinda. ama seninki ayni sebeptenmi bilmiyorumCanım benimde bat 4 temmuz 2 3 gün önce ilişkiden sonra meniyle beraber pembe akıntı geldi zaten günlerdir kasık ağrım vardı ilişkiye girmeden öncede o gün için inanılmaz kasıklarım ağrıyordu sanki adet sancısı gibi ağrı lekeyi görünce acaba yerleşme mi dedim çünkü ilk defa böyle birşeyle karşılıyorum daha önce hiç böyle birşey olmadı
Hayatım benim adetime 10 11gün varken olfu hafif pembemsiyle başladı kahverengnr döndü sma sadece wc girdiğimde oluyordu doktorum o yerleşme dedi neden bukadar erken dedim bizim sıpa yumurfa erken catlamış o erken döllenmiş ve suan haftasına göre daha büyükmüşcanim bizim diger topikte de yazmistim senin yazini gorunce burayada yazim ddm bugun bndede kahverengi akinti oldu hatta oncesinde coook ucuk kirmizi geldi sivilce falandir ddim pesine kahverengi gelince sasrdm normalde hep adet oncesi gelr 4agustosta adet olmayi bekliyorum ck erken buna gore kistim var ondan mi olduki bu akinti anlayamadm muhtemelen erken adet olcam
Ayy bizdemi öyle olcazkii sanki benm mide bulantılarım başladııBelirti aramayın kendinizde. Kalp atışı duyduk hala bende bişey yok. :)
Yok kuzum ben hamile oldumu bilmiyordum adet sıralarında öyle bir acı yaşadımkii akıllara zarar ama ondan sorna birdaha öyle sancı olmadı ben hiç korunmadım yumurtlama dönemlerinde özen gösterdim boşalmamasıns geçen yumurtlama dönemi eşimi bişeyler dürttü cocuk dieyerektrn ve suan 6haftalık hep tuzlu ekşi yedigim bi bebegm var vitamin eksikligi yaşıyorum sanrm aş ermiyorum canım çok istiyor benm o yerleşmenin oldugu dönemlerde inanılmaz turşu yedimi hatırlıyorum durup dururkeniliskiyle birlikte bana da olmustuda o korunmayi yeni biraktigimz icin olmustu canim vucut alismaya calisiyomus ve yumurtlama doneminde olurmus kirmizili leke iliski sirasinda. ama seninki ayni sebeptenmi bilmiyorum
ama sadece 1 sefer oldu seninki devam etmismiydi canim bn adet olcam bnce ya kasıklarim falan tanidik agrilar gbi yani yerlesme kanamasi olmasni ck isterim ama herkes ck erken demisti seninde 10 gun kala olmus sasirdimHayatım benim adetime 10 11gün varken olfu hafif pembemsiyle başladı kahverengnr döndü sma sadece wc girdiğimde oluyordu doktorum o yerleşme dedi neden bukadar erken dedim bizim sıpa yumurfa erken catlamış o erken döllenmiş ve suan haftasına göre daha büyükmüş
1gün sadcee wcde olmak üzerine devam etti iç çamaşırımda hiç birşy yoktu sadecd ilk geldiginde pembe leke geldi okadar benmde tanıdık agrılardı adet olcakmış gibi sızlıyordu sorna batmalar sancılar başldı adetiö gecikti hamile oldumu bilmeme ragmen adet olcakmış gibi hissediyordumama sadece 1 sefer oldu seninki devam etmismiydi canim bn adet olcam bnce ya kasıklarim falan tanidik agrilar gbi yani yerlesme kanamasi olmasni ck isterim ama herkes ck erken demisti seninde 10 gun kala olmus sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?