kizlarrr hasta oldum artik düsünmek istemiyorum

Bunun annelikle alakalı olduğunu dusunmuyorum bir çocuğum yok. Bu durum psikolojik. Ben normalde pimpirikli, takıntılı biri degilim. Kendim doktora bile kolay kolay gitmem ama konu kedim olunca ateşi var mı diye burnunu kontrol ediyorum ıslak mı kuru mu, kaka durumu nasıl. Düzenindeki en ufak aksaklıkta sinirlerim bozuluyor ve korkuyorum onun için, bu endisedeki en büyuk etken onun kendini ifade edememesi ve bizim belirtileri takip etmemiz gerekmesi. Şehir değiştirecez bizde ve fazlasıyla endişeleniyorum. Veteriner hekim bile benden bıktı muhtemelen.

Benim kizim 1.5 yasinda bende ilk 1 sene senin gibiydim sonra zaten bi basladi hastaliklar son 3 ayda kac cesit degisik hastalik gecirdi ben bile unuttum. Bagisikliklari icin bazen hasta olmalari daha iyi hem cocuk bunlar duse kalka hasta olarak buyuyecekler

Yani ateşi düzene girene kadar mutlaka yanında olur saat başı kontrol ederim ama ortalığı ayağa kaldırmam. Düşmüyorsa eşimi kaldırır acile giderim. Ama hiç panik yapmam desem yeridir çocuk bu düşe kalka büyür düşünce kalkmasını bilmeli. Valla kızım 3 yaşında taşı sıksa suyunu çıkarır :)
Masallah Allah nazardan saklasin

Bunun annelikle alakalı olduğunu dusunmuyorum bir çocuğum yok. Bu durum psikolojik. Ben normalde pimpirikli, takıntılı biri degilim. Kendim doktora bile kolay kolay gitmem ama konu kedim olunca ateşi var mı diye burnunu kontrol ediyorum ıslak mı kuru mu, kaka durumu nasıl. Düzenindeki en ufak aksaklıkta sinirlerim bozuluyor ve korkuyorum onun için, bu endisedeki en büyuk etken onun kendini ifade edememesi ve bizim belirtileri takip etmemiz gerekmesi. Şehir değiştirecez bizde ve fazlasıyla endişeleniyorum. Veteriner hekim bile benden bıktı muhtemelen.
Aynii ben iste suan mesela yatali 4saat oldu 100kez agladi kesin dis biliyorum cünkü dün fitil verdim ih bile demedi. Bugun vermedim hergün veremem. Disden oldugunu bile bile takiliyorum

Evett bende ondan korkuyoru gitmeliyim yoksa deli hastanesine yatarim bu gidisle

Deli hastanesine filan yatmazsın ayrıca psikiyatrist e gitme ilaç verir antidepresan bebeğin var emziriyorsan kullanmaman lazm. Psikolog A git bi iki seansla düzelirsin kaygı bozukluğu olusmus cok normal seyler bunlar korkmana gerek yok gecici birşey.

Karnında hissettiğin an aman bir şey olmasın diye dikkat ediyoruz.
Doğduktan sonra üstüne titremek çok normal.
Annelik zaten bu.

Benim annem hala korkar ay yavrum hasta olmayın diye.
Sen şefkatli bir annesin işte..

Hepimiz bir gün hastalıkla bir gün uykusuzlukla bir gün iyi bir gün kötü düşe kalka büyüdük çok şükür.. biraz rahat olun. Hastalanacaksa hastalanacak elbet. Sakınan göze çöp batar misali fazla düşünmeyin yoksa çocuk hastalanmayacaksa hastalanacak allah korusun. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz gayet. Sadece sakin olun.

Karnında hissettiğin an aman bir şey olmasın diye dikkat ediyoruz.
Doğduktan sonra üstüne titremek çok normal.
Annelik zaten bu.

Benim annem hala korkar ay yavrum hasta olmayın diye.
Sen şefkatli bir annesin işte..
Tsk ederimmm ama bugun yine mesela 6saat uyudu gece ve bölük bölük cokk yoruldummm

Hepimiz bir gün hastalıkla bir gün uykusuzlukla bir gün iyi bir gün kötü düşe kalka büyüdük çok şükür.. biraz rahat olun. Hastalanacaksa hastalanacak elbet. Sakınan göze çöp batar misali fazla düşünmeyin yoksa çocuk hastalanmayacaksa hastalanacak allah korusun. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz gayet. Sadece sakin olun.
Sinirlerim cok bozuk gercekten

Bende dun gece kac defa uyandigimi hatirlayamiyorum bi agliyor bi ustunu aciyor kopek disleri cikiyor ondan sanirim
Hasta olmasinda ben uykusuz kaliyim dedim en son sabir arkadasim sabir bugunlerde gecicek bu kadar buyuttuk ya...
Ben bazen kucukluk resimlerine bakip o hallerini ozluyorum sanki ben bakmamisim ben buyutmemisim gibi...

Bende dun gece kac defa uyandigimi hatirlayamiyorum bi agliyor bi ustunu aciyor kopek disleri cikiyor ondan sanirim
Hasta olmasinda ben uykusuz kaliyim dedim en son sabir arkadasim sabir bugunlerde gecicek bu kadar buyuttuk ya...
Ben bazen kucukluk resimlerine bakip o hallerini ozluyorum sanki ben bakmamisim ben buyutmemisim gibi...
Aynenn bizimde köpek dislerimiz cikiyor Allah sabir versin hepimize... dua edelim birbirimize. Sagliklari yerinde olsunda baska bsy istemiyorum

Iyi aksamlar hanimlar
benim derdim kendimle. Oglum 1bucuk yasinda dogdugundan beri cok üstüne düsüyorum. Amann hasta olcak amann kusacak öksürecek ateslenecek istemiyorum düsünmeyeyim diyorum ama olmuyor gece agliyor uykusuz bi bebekti hala öyle uyumuyor dis cikariyor agliyor sürekli. Hemen korkuyorum heyecanlaniyorum panikliyorum. Havalar sicak günes gecerse migdeyi bozarsa diye düsünüyorum. KIsIn üsütürse diye korkuyorum. Nolcak benim bu halim gercekten istemiyorum relax olmak istiyorum yapamiyorum. Baskalarina bakiyorum ohh rahat ateslenmismi üsümüsmü terlemismi takmiyorlar ben neden böyleyim dayanamiyorum beynim agriyor. Dayanamiyorum kendimden nefret ettim bu yüzden kendime hic zaman ayirmiyorum. Simdi türkiyeye izine gidecem Allahimmm hastalancak diye ödüm patliyor hasta hasta ucaga binemezse naparim fln filann. Nolur banada bir akil verin....

bizim bi tanidik sizin gibiydi..bi kere kizi kafasini sehpanin kenarina vurmus,sinir krizi gecirdi hatta ya beyin sarsintisi yasarsa kizim diye..
o dunyalar guzeli kizin beyninde portakal buyuklugunde tumor nuksetti cok kisa surede,ne ameliyatlar ne tedaviler gecirdi yavrum..
annesine de cok aci ama buyuk bir ders oldu bu durum.
cok sukur kizi kurtuldu ama ben o hanimin bidaha oyle ahlanip vahlanip hastalik hastasi oldugunu gormedim..
yapmayin Allahin gucune gider..

Konu sahibi bende aynı senin gibiyim. Sürekli hastalık düşünmekten kendimi mutsuz ediyorum. Bende yurtdışındayım. Evimi herzaman gittiğimiz hastanenin 10 dk ötesine taşıdım. Düşün artık ne haldeyim:(( bende de yaygın anksiyete bozukluğu var. Tedavide olmuyorum işin kötüsü. Böyle böyle ömrümü tüketiyorum. Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun

Iyi aksamlar hanimlar
benim derdim kendimle. Oglum 1bucuk yasinda dogdugundan beri cok üstüne düsüyorum. Amann hasta olcak amann kusacak öksürecek ateslenecek istemiyorum düsünmeyeyim diyorum ama olmuyor gece agliyor uykusuz bi bebekti hala öyle uyumuyor dis cikariyor agliyor sürekli. Hemen korkuyorum heyecanlaniyorum panikliyorum. Havalar sicak günes gecerse migdeyi bozarsa diye düsünüyorum. KIsIn üsütürse diye korkuyorum. Nolcak benim bu halim gercekten istemiyorum relax olmak istiyorum yapamiyorum. Baskalarina bakiyorum ohh rahat ateslenmismi üsümüsmü terlemismi takmiyorlar ben neden böyleyim dayanamiyorum beynim agriyor. Dayanamiyorum kendimden nefret ettim bu yüzden kendime hic zaman ayirmiyorum. Simdi türkiyeye izine gidecem Allahimmm hastalancak diye ödüm patliyor hasta hasta ucaga binemezse naparim fln filann. Nolur banada bir akil verin....

ateslenmismi usumusmu terlemismii ohhh bakmiyor degiliz cnm, ordan bakinca siizn gibi olmayan anneleri gasiz ne bicim coocuk buyutuyorlar diye yaftalamayin ilk olarak.
sorununuza gelirsek biraz uzaktan mudehale etmeye calisin izelyin sadece kendi haline birakinca hasta olmuyor onu gorursunuz belki, yok gecmiyorsa belkide takintiniz vardir terapiye gidebilirsiniz belkide.

ateslenmismi usumusmu terlemismii ohhh bakmiyor degiliz cnm, ordan bakinca siizn gibi olmayan anneleri gasiz ne bicim coocuk buyutuyorlar diye yaftalamayin ilk olarak.
sorununuza gelirsek biraz uzaktan mudehale etmeye calisin izelyin sadece kendi haline birakinca hasta olmuyor onu gorursunuz belki, yok gecmiyorsa belkide takintiniz vardir terapiye gidebilirsiniz belkide.
Nasil anlasildi bilmiyorum ama benim gibi dgller demek istedim her Anne cocugunu düsünür tabikide bende relaxx olmak istiyorum söz veriyorum ama yapamiyorum tedavi olmaliyim

Konu sahibi bende aynı senin gibiyim. Sürekli hastalık düşünmekten kendimi mutsuz ediyorum. Bende yurtdışındayım. Evimi herzaman gittiğimiz hastanenin 10 dk ötesine taşıdım. Düşün artık ne haldeyim:KK43:( bende de yaygın anksiyete bozukluğu var. Tedavide olmuyorum işin kötüsü. Böyle böyle ömrümü tüketiyorum. Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun
Aminnn cnmm bende Dr.a gidecem cocuga bsy olcakmi diye düsüne düsüne bana inme inecek yakinda Allah sanada kolaylik versin. Sanirim birazda ilk bebegim ilk hot agrim ve dogdugundan beri sürekli uykusuzluk halindeyim ondanda olabilir. Dogdu sütüm yetmemis 2gün ona aglamis kuzum. 3aylik oldu hastanede yattik intihap kapti 6ay gaz sancisi cektik 9ayindan beri dis cikariyor. Sanirim yoruldum.. ondanda olabilirmi diyorum kendi kendime

Back
X