akrepmio Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2023 603 173 33 27 14 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi akrepmio #1 kızlar reglime 7 gün var kaset ya da erken gebelikte hamilelik belli olur mu? Siz ne zaman öğrenmiştiniz?
kızlar reglime 7 gün var kaset ya da erken gebelikte hamilelik belli olur mu? Siz ne zaman öğrenmiştiniz?
Minik kralice Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2023 1.107 3.920 53 14 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi akrepmio #2 seymanurkp .!.: kızlar reglime 7 gün var kaset ya da erken gebelikte hamilelik belli olur mu? Siz ne zaman öğrenmiştiniz? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz genellikle ikiz olduğunda bir hafta önce çıkar diye biliyorum çok erken bence ben regl geçtikten sonra tes yapmıştım kıp kırmızı iki çizgi görmüştüm
seymanurkp .!.: kızlar reglime 7 gün var kaset ya da erken gebelikte hamilelik belli olur mu? Siz ne zaman öğrenmiştiniz? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz genellikle ikiz olduğunda bir hafta önce çıkar diye biliyorum çok erken bence ben regl geçtikten sonra tes yapmıştım kıp kırmızı iki çizgi görmüştüm