• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr! Help

help yazınca korktuk gıııı bacuuuuuuuu başına bir hal geldi deyuuuuuuuu:anneadayı:

Anacım ergenlikle ne alakası var hemcinslerim olaraktan fikrinizi sorym dedim ne var bunda komik buldysanız geçin efenim okumayın cvp yazmayın sevgiler:):*

şarjım bitmişti der sana kesin evham yapma

Okey ciddiye alıp cevap veren arkadaslara da tii ye alan arkadaslra da teşekkür edyrm saygılar sevgiler hürmetlerr:))

Ayy öldü kesin , koş acilleree , yarında muge anlıya çık :KK14: Telefon bozulmuştur , işi cıkmıstır , sarjı yoktur bı yere takılmıstır , uyuya kalmıstır .

Ayyy öyle deme yaaa başına bir sey gelecek korkusu cok fena ben de hep korkarım ulaşamayınca. Nasıl atlatılır bilmem ki :(

Eşim derdi ki ben manitalarınımi aldatırken ya telefonu kapar şarjım bitmiş derdim ya da sessizdeymis duymamisim derdim. :) . bilemedim şimdi sen karar ver sonucuna :p

böyle geyik konuya böyle geyik cevap konu sahibi kızma

Tamam telaşlanırsında , bu kadar değil canım .

Yok benim tam da o kadar hatta daha fazla da olabilir kalbim falan carpar benim.
Ama konu sahibinin korkusu farklıymış anladığım kadarıyla gizli işler cevirmesinden korkuyor.

Back
X