• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr lüften yine çok acil

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Bnde kalmak isteyen kv ve kp vardı öncekş konularımdan baya dert yanmışştım

Kawga gürültü kıyametler.nese asıl soruuuu

Şimdi biz kv ve kp ye ayrı bir ew tutmuştuk

Ve bugün yerleştik dayalı döşeli ev

Şimdi görümcelerim geldi annelerinin ewine hoş geldin dedim cvp bile vermediler

2 saattir yüzüme bakmıyorlar

zaten tlfde de trip atmışlardı vay annemizi istemiosun diye

Ben şimdi napıyım

Ewlerine giderlerken

Güle güle diyip öpim mi

Görmezden mi gelim acele cvpppp

Siz efendiliginizi gösterin.
Onlarin istedigi zaten küsüp odaya gecmeniz.
Gereksiz samimiyete de gerek yok öyle sarilip oomeyin.
Esinizim göreceği bir noktada hayirli geceler görüşürüz modunda bir şey diyin yeterli.

Siz efendiliginizi gösterin.
Onlarin istedigi zaten küsüp odaya gecmeniz.
Gereksiz samimiyete de gerek yok öyle sarilip oomeyin.
Esinizim göreceği bir noktada hayirli geceler görüşürüz modunda bir şey diyin yeterli.

Ok tşk ederimmmm

Tabiki eşinin hatrına güle güle diyeceksin.Sen görevini yapan ağzının tadını bozma .

Salla gitsin onlar senin degil onlarin anne babası illaki evde istiyorlarsa kendileri götürüp baksın ev tutup dösemissiniz daha ne olsun muhattap olmayın seninle konuşmamıslar hala neyi dert ediyorsunuz benle konuşmayanı ben hiç adam yerine koymam

Salla gitsin onlar senin degil onlarin anne babası illaki evde istiyorlarsa kendileri götürüp baksın ev tutup dösemissiniz daha ne olsun muhattap olmayın seninle konuşmamıslar hala neyi dert ediyorsunuz benle konuşmayanı ben hiç adam yerine koymam

Ya ölede eşim arada kalıp üzülüyor diye arada kaldım

Bunun için de konu mu açılıyor ya ?
Bi de acil diye...
Biz ne dersek onu mu yapacaksınız gerçekten?
Kusura bakmayın hala algılayamadım , tek başınıza düşünüp konuşamaz hale gelmişsiniz galiba ...

Bunun için de konu mu açılıyor ya ?
Bi de acil diye...
Biz ne dersek onu mu yapacaksınız gerçekten?
Kusura bakmayın hala algılayamadım , tek başınıza düşünüp konuşamaz hale gelmişsiniz galiba ...

Ya of ince ve derin bi konu ailevi yani hassas doğru karar vermk istiyorum

Acele cewap veriyorum. Gule gule deyip opmeye gerek yok , gereksiz trip yapmaya da. Sonucta annesini istemedigin icin trip yapmalari normal. Bir de senin yaklasimin onemli. Eski konularini bilmedigim icin bu kadar yorum yapiyorum.

Back
X