Kızlarrr lütfen yardım hamile miyim???

lorissa3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
15
2
1
40
Kızlarrrrr merhaba uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi. Benimde size bir sorum olacak umarım yardım edenler olurrr. Adetim biteli 3 gün oldu. Ve adetim 3 gün sürdü sonrasında çok çok az kahverengi lekelenme oldu. 2 gündür de açık kahverengi akıntım oluyor. Adetim sonrası ilişkiye girmedik eşimle ama adetimin kısa sürmesi beni endişelendirdi ve kahverengi akıntı gelmesi. Acaba üstüne mi gördüm yada bir hastalık belirtisi mi bu açık kahverengi akıntı. Bilenler lütfen yardımcı olsun........ Birde Bacaklarımda hafif hafif Ağrı'lar var ü

yooo normal adet olmuşsun

Yok Canım adetimden sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı adetim biteli 3 4 gün oluyor. Kan gibi değil akıntı şeklinde ama kahverengi... Kafam çok karıştı
benim de öyle oluyor hep
adetinin bittiğini gösteriyor, içerde kalan eski kan onlar

peki o üç gün normal kan şeklinde mi geldi kahverengimi ? ümitlendirmek istemem ama yinede olabilir ben de aynı şekilde olmuştum ama normal kan gelmedi şuan hamileyim yinede dikkat edin bence

yanlisikla bastım canm kusura bakma bence hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir doktora görün derim

Antibiotik kullanımı yumurtlamayi geciktirebiliyor ya da hic yumurtlaman olmayabiliyor.
Yumurtlama olmayinca adetin heerzamankinden farkli oluyor.
Bendede olmamisti yumurtlama adetim 5 gun gecikti ve pembemsi kan oldu 2 gun surdu bitti gogusleerim inmedi ve kasiklarimda agrilar oldu. Gidip kan testi yaptirdim negatif cikti. Yumurtlama olmayinca boyle seyler olabiliyor.
Stres yapmayin gerekmedikcede ilac kullanmayin.

Kizlar yardımlariniz icin cok tesekkur ederim.. şimdide yesil su gibi akintim basladi.. internette hamilelikte yaziyor.. yesil akıntı birden fazla partneri olanlarda gorulurmus ama ben evliyim :)) oyle bir durumda yok.. ne dusunsem sasirdim acikcasi.. basina boyle bisey gelen oldu mu?

peki o üç gün normal kan şeklinde mi geldi kahverengimi ? ümitlendirmek istemem ama yinede olabilir ben de aynı şekilde olmuştum ama normal kan gelmedi şuan hamileyim yinede dikkat edin bence
O 3 gun normal kan seklinde geldi ama 2 3 tane ped degistirdim cok kanamam olmadi.. sonrasinda kahverengi akintim geldi.. simdide yesil akintim başladı.. nedendir anlayamadim..

benim de 5 günlük adetim bittikten birkaç gün sonra kahverengi az az lekeler gördüm.bu iki üç gün sürdü ve sonra çok kanama oldum doktorumu aradım üşüttüğümü söyledi ve dotoruma gittim üşütmüşüm.tedavi oldum ayaklarımı da sıcak tuttum.şimdi iyiyim.endişelenecek bişey yok bence yinede doktora git gebelikte olabilir.ama üşüttüğümüz zaman yada iltihaplı durumlarda gebe kalmak biraz zor oluyor.ayrıca normal bir durum da olabilir hiç bir sorun olmayabilir.ben bu durumları çok yaşadım bir sorunumda yok.tekrar söylemekte sakınca görmüyorum için rahat etsin istiyorsan doktora git bence.geçmiş olsun

Peki yesil akinti hakkinda bilginiz var mi?

O 3 gun normal kan seklinde geldi ama 2 3 tane ped degistirdim cok kanamam olmadi.. sonrasinda kahverengi akintim geldi.. simdide yesil akintim başladı.. nedendir anlayamadim..
canım bi doktora git enfeksiyon filandır belki hiç bir fikrim yok hatta ilk defa yeşil akıntı duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…