- 25 Mart 2016
- 15
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi lorissa3535
-
yooo normal adet olmuşsunKızlarrrrr merhaba uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi. Benimde size bir sorum olacak umarım yardım edenler olurrr. Adetim biteli 3 gün oldu. Ve adetim 3 gün sürdü sonrasında çok çok az kahverengi lekelenme oldu. 2 gündür de açık kahverengi akıntım oluyor. Adetim sonrası ilişkiye girmedik eşimle ama adetimin kısa sürmesi beni endişelendirdi ve kahverengi akıntı gelmesi. Acaba üstüne mi gördüm yada bir hastalık belirtisi mi bu açık kahverengi akıntı. Bilenler lütfen yardımcı olsun........ Birde Bacaklarımda hafif hafif Ağrı'lar var ü
Yok Canım adetimden sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı adetim biteli 3 4 gün oluyor. Kan gibi değil akıntı şeklinde ama kahverengi... Kafam çok karıştıyooo normal adet olmuşsun
benim de öyle oluyor hepYok Canım adetimden sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı adetim biteli 3 4 gün oluyor. Kan gibi değil akıntı şeklinde ama kahverengi... Kafam çok karıştı
Hadi ya... Benim ilk defa oluyor böyle birşey. Bu ay serum ve antiniyotık ilaçlar kullandım ilaçlardamdir yada hamileyim diye düşündüm ama tühh üzüldümbenim de öyle oluyor hep
adetinin bittiğini gösteriyor, içerde kalan eski kan onlar
aaa ilaç kullandıysan onlar da yapar böyleHadi ya... Benim ilk defa oluyor böyle birşey. Bu ay serum ve antiniyotık ilaçlar kullandım ilaçlardamdir yada hamileyim diye düşündüm ama tühh üzüldüm
Bu ayda yalan oldu yani benim hamilelik :)) çok sağol Can'ım....aaa ilaç kullandıysan onlar da yapar böyle
rica ederimBu ayda yalan oldu yani benim hamilelik :)) çok sağol Can'ım....
Kızlarrrrr merhaba uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi. Benimde size bir sorum olacak umarım yardım edenler olurrr. Adetim biteli 3 gün oldu. Ve adetim 3 gün sürdü sonrasında çok çok az kahverengi lekelenme oldu. 2 gündür de açık kahverengi akıntım oluyor. Adetim sonrası ilişkiye girmedik eşimle ama adetimin kısa sürmesi beni endişelendirdi ve kahverengi akıntı gelmesi. Acaba üstüne mi gördüm yada bir hastalık belirtisi mi bu açık kahverengi akıntı. Bilenler lütfen yardımcı olsun........ Birde Bacaklarımda hafif hafif Ağrı'lar var ü
O 3 gun normal kan seklinde geldi ama 2 3 tane ped degistirdim cok kanamam olmadi.. sonrasinda kahverengi akintim geldi.. simdide yesil akintim başladı.. nedendir anlayamadim..peki o üç gün normal kan şeklinde mi geldi kahverengimi ? ümitlendirmek istemem ama yinede olabilir ben de aynı şekilde olmuştum ama normal kan gelmedi şuan hamileyim yinede dikkat edin bence
Peki yesil akinti hakkinda bilginiz var mi?benim de 5 günlük adetim bittikten birkaç gün sonra kahverengi az az lekeler gördüm.bu iki üç gün sürdü ve sonra çok kanama oldum doktorumu aradım üşüttüğümü söyledi ve dotoruma gittim üşütmüşüm.tedavi oldum ayaklarımı da sıcak tuttum.şimdi iyiyim.endişelenecek bişey yok bence yinede doktora git gebelikte olabilir.ama üşüttüğümüz zaman yada iltihaplı durumlarda gebe kalmak biraz zor oluyor.ayrıca normal bir durum da olabilir hiç bir sorun olmayabilir.ben bu durumları çok yaşadım bir sorunumda yok.tekrar söylemekte sakınca görmüyorum için rahat etsin istiyorsan doktora git bence.geçmiş olsun
canım bi doktora git enfeksiyon filandır belki hiç bir fikrim yok hatta ilk defa yeşil akıntı duydum.O 3 gun normal kan seklinde geldi ama 2 3 tane ped degistirdim cok kanamam olmadi.. sonrasinda kahverengi akintim geldi.. simdide yesil akintim başladı.. nedendir anlayamadim..
hiç bir fikrim yok bence doktora gidin ve derdinizi çok iyi anlatın.Peki yesil akinti hakkinda bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?