Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olmama bi kaç gün kaldı kasıklarım çok agrıyor. Göğüslerim hassas ve şiş meme ucumda beyaz bir kabarcık çıktı bel ağrım varözelliklede sol kasığım arıyo sizce hamile olabilirmiyim?yumurtlama günlerimide takip ettim dikkatte ettim yattım yorumlarınızı bekliorum...
Regl olmama bi kaç gün kaldı kasıklarım çok agrıyor. Göğüslerim hassas ve şiş meme ucumda beyaz bir kabarcık çıktı bel ağrım varözelliklede sol kasığım arıyo sizce hamile olabilirmiyim?yumurtlama günlerimide takip ettim dikkatte ettim yattım yorumlarınızı bekliorum...
neredeyse ayni belirtileri yasamisiz. Sol kasikta agri ve meme ucundaki kabarcik. Ama benim baya acimisti dermatologa gittim hatta. Hamilelik belirtisi degil dedi ama ben hamileymisim. Adet belirtileri de olabilir ama insallah hamilesindir. Sakin ol ve adet gununu bekle. Oncesinde test yapma kesin sonuc alma ihtimalin dusuk oluyor ve moralin bozulur.
belirtilerle hiiç kafanı yorma canım bende istediğm zamanlarda bu belirtilerin hepsini yaşadım ama hamile olduğumu öğrendiğim ay hiç bi belirti yaşamadım psikolojiiiikte olabilir kesin sonuç için test şart