Kızlarrr progestan..!!

Evet canım düşük riski olmadığı halde tüp bebek olduğu için hiçbir şeyi şansa bırakmayarak 12.haftaya kadar içiriyorlar. Ben adetime 4 gün varken erken gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı inş sen de görürsün. Göğüslerde hassasiyet, şişlik, damaların mavi mavi belirginleşmesi, su gibi akıntı ve daha hatırlayamadığım bir sürü yan etki yapmıştı maalesef. Ama bebeklerimizin bize tutunmasına yardımcı oluyor diye seve seve çektik hepsini tabi :)
Insallah canim sagolasn.. Bebisini saglikla kucagina.al insallah

Ama kan yok leke yok.. 2 hafta önce kesenin etrafında hafif kanama war dedi leken olunca al dedi.. Başka şehire geldim ilk görmedi sonra biraz war gibi dedi bide günde 2 tane iç dedi.. Hangisine inanayım içeyim anlamadım..
Benim de kese etrafında kanama gördüğü için progestan vermişti. Bende de kan ve leke yoktu ama doktor kullan dedihse kullandım ben canım

Ama kan yok leke yok.. 2 hafta önce kesenin etrafında hafif kanama war dedi leken olunca al dedi.. Başka şehire geldim ilk görmedi sonra biraz war gibi dedi bide günde 2 tane iç dedi.. Hangisine inanayım içeyim anlamadım..
Durduk yere degil işte kanama alani varmiş o nedenle kullandiriyo düsük olmasin bebegin tutunsun diye iş yapma ilacı kullan ve kanama alani gecene kadar yat canm dr una güven dogru bi tedavi uyguluyor

Progestan çok ağır bi ilaç ve ben çalışıyorum nasıl zor anlatamam ama evladım için katlanmam gerekiyo ki bence doktorun tedbirli. İlk gebeliğimde düşük yaptım keşke o zaman da verselerdi de içseydim, düşük yapıp kürtaj masasına yatmak tahmininden de zor.
Aģızdan aliyosunuz sanirim oş yerinde o yuzden zor oluydur hazneye koyarak deneyin uyku sersemlik baş dönmesi bas agrisi etkilerini yaşamazsiniz daha rahat olur o zaman

Leke yada kanama olmadan progestan içmek anlamaız deil mi.. ??? Başka doktora gitsem daha iyi galiba
Bende kullandım ilk 3 ay sorun yapmıyor kanama vs yoktu düşük şüphesi olanlar alıyor galiba doktorum işimizi sağlama alalım diye vermişti sorun olmadı çok şükür

progestanı ben de 3 kutu kullandım, rahim duvarını kalınlaştırıyor ve kanamayı durduruyor. yan etkileri olsa da (uyku gibi) ben çok faydasını gördüm. doktorun tavsiye ettiyse bence kullanmalısın. günde tek sefer alıyorsan zate direk uyumadan önce içersen etkilerini de hiç hissetmezsin.

Agızdan kullanimda sıkinti yaşayanlar vajinalde kullanabilir fitil olarak yan etki yasamazsiniz o zaman

Aģızdan aliyosunuz sanirim oş yerinde o yuzden zor oluydur hazneye koyarak deneyin uyku sersemlik baş dönmesi bas agrisi etkilerini yaşamazsiniz daha rahat olur o zaman
Yok canım fitil olarak alıyorum bir iki defa oral aldım da bonzai etkisi gösterdi resmen. Fitil olarak da alınca evet etkisi azalıyo ama tamamen geçmiyo. Doktorum da kesmedi devam kullanmaya dedi.

Yok canım fitil olarak alıyorum bir iki defa oral aldım da bonzai etkisi gösterdi resmen. Fitil olarak da alınca evet etkisi azalıyo ama tamamen geçmiyo. Doktorum da kesmedi devam kullanmaya dedi.
Aynen ya ilk gebeligmde kullanmstim ağızdan aliyodm o zaman bendede ayni etkiyi yapmisti:KK53: sonradan ogrendim fitl olarak alinabildiginide :anneadayı:

Aynen ya ilk gebeligmde kullanmstim ağızdan aliyodm o zaman bendede ayni etkiyi yapmisti:KK53: sonradan ogrendim fitl olarak alinabildiginide :anneadayı:
Ne eziyetler çekiyoruz bi bilsen ben fazla itemiyorum kocamdan yardım alıyorum, ilacın yan etkisi kuruluk zaten acısını hiç saymıyorum, işyerinde çok etkilenmeyim diye gece 5 te falan kalkınca lavoboya kocamı kaldırıyorum uykudan yapıyo garibim. Doktor 12 haftadan sonra bıraktırır diye umutlanmıştım ama düşüğün var daha önce riske girmeyelim dedi. Kucağıma alsaydım sağ salim bebemi :D

Back
X