O değil de 2.0 nasıl referans dışı değerlendirilmiş?Kızlar adetim 2 gün geçti kan verdim böyle çıktı ama neredeyse bütün belirtileri yaşıyorum testlerimde hafif silik çizgi çıkıyor hatta ovulasyon testide aynı koyulukta çıkıyor sizce sonuç nedir acaba böyle çıkıp hamile olan varmı
Bilemiyorum kafam karıştı birazO değil de 2.0 nasıl referans dışı değerlendirilmiş?
İmkanınız varsa bir de özelde kan verin. Valla çok enteresan...Bilemiyorum kafam karıştı biraz
Acaba yanlış girilme ihtimali varmıdır oluyor mu böyle yanlışlıklarO değil de 2.0 nasıl referans dışı değerlendirilmiş?
Acaba yanlış girilme ihtimali varmıdır oluyor mu böyle yanlışlıklar
Canım sanki silik çizgi var seni umutlandırmak istemiyorum daKızlar adetim 2 gün geçti kan verdim böyle çıktı ama neredeyse bütün belirtileri yaşıyorum testlerimde hafif silik çizgi çıkıyor hatta ovulasyon testide aynı koyulukta çıkıyor sizce sonuç nedir acaba böyle çıkıp hamile olan varmı
maalesef bugün kan geldi büyük ihtimalle hasta oldumCanım sanki silik çizgi var seni umutlandırmak istemiyorum da
Kıyamam ya üzme kendini yani adette girdin mimaalesef bugün kan geldi büyük ihtimalle hasta oldum
adette girdin mi derken anlayamadım ne demek istedinizKıyamam ya üzme kendini yani adette girdin mi
Yani doğru ama ben ilk gebeliğimide geç öğrenmiştim bir umuttu işteKan testi yanılmaz genelde yavrum 10 cıkar 5 çıkar ama yine çıkardı yani
Anladım canım Ben de dedim ki belki kahverengi lekelenmeler de olabilir o yüzdenadette girdin mi derken anlayamadım ne demek istediniz
Yok lekelenme gibi değil açık kırmızı renktiAnladım canım Ben de dedim ki belki kahverengi lekelenmeler de olabilir o yüzden
Anladım canım kendini üzme Allah büyüktür en kısa zamanda inşallah hamile kalırsınYok lekelenme gibi değil açık kırmızı renkti
Aslında siz diyince Baktımda çok açık bi renk kırmızı pembe arası gibi tam anlayamadım ve az geliyor acaba ilaç aldıydım ondan mı az geliyor acaba kasıklarımda da ağrı varAnladım canım kendini üzme Allah büyüktür en kısa zamanda inşallah hamile kalırsın
Canım eğer kan çok azmı bide hangi illacı kuulandınAslında siz diyince Baktımda çok açık bi renk kırmızı pembe arası gibi tam anlayamadım ve az geliyor acaba ilaç aldıydım ondan mı az geliyor acaba kasıklarımda da ağrı var
Evet az aşırı yoğunluğu yok arveles kullandım ama onuda akşam 5 gibi almıştımCanım eğer kan çok azmı bide hangi illacı kuulandın
Aslında resim çektim ama buraya atmak istemedimCanım eğer kan çok azmı bide hangi illacı kuulandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?