- 28 Mayıs 2025
- 2.202
- 432
- 38
- 25
Tamam cnm at bakarimSize ovülasyon testimi atsam bakabilir misiniz 3 gün boyunca yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm at bakarimSize ovülasyon testimi atsam bakabilir misiniz 3 gün boyunca yaptım
En baştaki net gözüken tesadüf beyaz bir akıntım hafif kasıklarımda ağrı olduğunda yaptım öyle çıktı dün yaptığım da hafif belirgin bugün de az denilecek kadar nadir bir çizgi var ama hala kasıklarımda batma var . Sanırım benim pik ilk yaptığım gündü . O günü de değerlendirdik . Dün batmalarım çok olduğu için bir de spermin kalitesi düşmesin diye açıkcası dün denemedim bugün deneyeceğim dedim o da az denilecek hatta baya dikkatli bakmak gerekiyor öyle çıkınca bir üzüldümTamam cnm at bakarim
Bu testler hamilelik testi mi ben bu şekilde ovülasyon ilk defa gördüm galiba değil ovülasyon değil miEn baştaki net gözüken tesadüf beyaz bir akıntım hafif kasıklarımda ağrı olduğunda yaptım öyle çıktı dün yaptığım da hafif belirgin bugün de az denilecek kadar nadir bir çizgi var ama hala kasıklarımda batma var . Sanırım benim pik ilk yaptığım gündü . O günü de değerlendirdik . Dün batmalarım çok olduğu için bir de spermin kalitesi düşmesin diye açıkcası dün denemedim bugün deneyeceğim dedim o da az denilecek hatta baya dikkatli bakmak gerekiyor öyle çıkınca bir üzüldüm![]()
Yurtdışında yaşıyorum burda ovülasyon testleri böyleBu testler hamilelik testi mi ben bu şekilde ovülasyon ilk defa gördüm galiba değil ovülasyon değil mi
He anladim cnmYurtdışında yaşıyorum burda ovülasyon testleri böyle![]()
Ayyyy Allahım ondan önceki günlerde o günde denedim . Ben bugünde deneyim inşallah tutmuştur . Bugün yaptığım testte biraz hafif gözüküyor belki etkiai geçmemiştir . Ne biliyim bir umutHe anladim cnmevet ustteki pik olmus catlamis yumurtan insallah tutar
Yani daha öncesinde denediysem zaten sperm içinde yaşayabiliyor iki gün kadar hani direk yumurtayla buluşmuş olabilir yani ama sen tabii ki bu dönemden sonra artık ne kadar istiyorsan yapabilirsin sana kalmışAyyyy Allahım ondan önceki günlerde o günde denedim . Ben bugünde deneyim inşallah tutmuştur . Bugün yaptığım testte biraz hafif gözüküyor belki etkiai geçmemiştir . Ne biliyim bir umut![]()
Ya ağzınızdan elinizden bal damlıyorYani daha öncesinde denediysem zaten sperm içinde yaşayabiliyor iki gün kadar hani direk yumurtayla buluşmuş olabilir yani ama sen tabii ki bu dönemden sonra artık ne kadar istiyorsan yapabilirsin sana kalmış
Canım benim görümcem de 33 yaşında ve korunlarına rağmen tek seferde hamile kaldı yani tamamen psikolojik aslında hamile olduğunu iki aylıkken öğrendi hiç böyle bir şey düşünmediği için yani umarım tutar yani çok fazla düşünüp stres yapmayın kendinize hobi tarzı şeyler vakit geçirip kafanı dağıtabilirsin meselaYa ağzınızdan elinizden bal damlıyorinşallah geçen sene denedik olmadı yaşım 33 çok korkuyorum olmayacak diye . İnşallah öyle bir şey olmuştur
Peki piki gördükten sonra kaç günde testte pozitif görülür hamilelik? Erken gebelik testinde görülür mu mesela 1 haftada falan3 eylülde pik görüp 4 eylüllde çatlama gördüysenız kesın sonuc iiçin 18 eylülü beklemeniz gerekli siz yumurtlama geçtikten 4 gün sonra kan vermişsinz cok cok erken
Erken gebelik testinde galıba uumurtlamadan 10 gün sonrası gözüküyor ben hala bekliyorum test yapmadım 11. GündeyımPeki piki gördükten sonra kaç günde testte pozitif görülür hamilelik? Erken gebelik testinde görülür mu mesela 1 haftada falan
Valla ben 8.gun falandı belli olmaz mı acaba yaptık negatiftiErken gebelik testinde galıba uumurtlamadan 10 gün sonrası gözüküyor ben hala bekliyorum test yapmadım 11. Gündeyım
Dayanamayıp test yaptım bişey cıkmadı demek daha cok erken 8. Günde hiç cıkmazValla ben 8.gun falandı belli olmaz mı acaba yaptık negatifti
Erken gebelikti ama test 6.gunden itibaren yaziyorsuDayanamayıp test yaptım bişey cıkmadı demek daha cok erken 8. Günde hiç cıkmaz
Birkaç gün sonra yapın herkeste aynı sonuc vermiyor demek kiErken gebelikti ama test 6.gunden itibaren yaziyorsu
Ins öyledir ya belki dedim cikarirBirkaç gün sonra yapın herkeste aynı sonuc vermiyor demek ki