• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Kızlarrr yardım lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Maviperi90

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
91
43
8
34
Merhaba kzlar aslında dert değil sadece problem desem daha iyi normalde bnim cildmde hiç sivilce yoktu ergenlik dönemimde bile sivilce nadir çıkmıştır oda alnımda olurdu o bitince adet dönemlerimde çok nadir çıkardı ama şimdi stres düzensiz yaşam falan abur cubur derken dikkatsiz davrandım sanırım yanak bölgemde çoğalmaya başladı bi kaç aydır önüne gwçemiyorum adını duymuşsunuzdur imex akne kremini kullandım işe yaramadı gittikce çoğalıyo günlük makyaj yapan biriyim cildim nefes alsın en azındn daha az zararı olsun diye garnier bb saf ve temiz kremini kullanmaya başladım 3 haftadır buda bi işe yaramadı ve çoğaldı gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz takıntı haline getirmeye başladım geçmiyolar :(

Öncelikle abur cuburu derhal kesiyosun..bikac hafta makyaj yapma(goz makyaji ve ruj dışında) bol su iç.ve sudokrem pisik kremi kullan eminim gececek.son olarak ta bol su iç;)

Evet zor bi dönem geçirdim kilo kaybı yaşadım baya sorunlarım oldu şimdi tabi kilo almaya çalışırken yağlılarıda löp löp götürdüm yalan yok:) ama şimdi dikkat ediyorum yediğime içtiğime yinede azalma yok arkadaşlarım çok yok cildiyeye gitsen sana güler diyolar aslında belki ben alışkın olmadığım içim çok geliyodur ama genede eski cildime kavuşmak istiyorum aklıma gelen her yöntemi denedim sizinde bildiğiniz bi doğal yöntem falan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim dua ederim valla :)

Sana hızlı ve etkili bi yöntem söylicem..gülsuyu, elma, rezene,kereviz, arpa kaynat bunları..bi kavanoza koy..buzdolabında bir hafta saklayabilirsin.Her gün kullanımda 1 adette yumurta akı ekle içine..ama hergün taze yumurta olmalı..hergün bitane kır .her akşam yüzünü iyice temizledikten sonra sür 30 dk beklet..Yıka

Back
X