kızlarrr yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebru_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ebru_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
47
1
36
İstanbul
kızlar ben bugun dr gıttım 13 hatalık olmusum normalde 14 haftalık olmam laızm gec dollenmeden dolayı bole ama bugun dr cok ıasrar ettım dr aslında bu donemde cınsıyet solemem kesın bısı cıkmaz dogru olmaz ama yanılma payı yuksek ama erkege benzıyor kesın degıl dedı 13 hafta cınsıyet tayını ıcın cok erkenmı yoksa ogrenmek mumkunmu bu haftada yardım edın lutfennn bır oglum var allah bana bırde kız bebek versın ıcımden kız gecıyo cok ıstıyorum cunku bugun formda bır cok seye baktım cın takvımı beebgın kesede durus pozıoynu ne kadar dogruluk payı var

Son düzenleme:

Merhaba benimde bir oğlum var tabikiş gönül birde kız olsun ister ama yinede cinsiyete takılmamak lazım rabbim bizim için hayırlı olan neyse onu verecektir emin ol ayrıca 13 hafta çok erken bence cinsiyet belirlemek için en az 16 haftalık olması gerekiyor bildiğim kadarıyla,hayırlı güzel hamilelik geçirmen dileğiyle...

cok yazık neden böle düşünüyorsun

bak bizim hiç yok olsun diye neler yapıyoruzz

bence oturup şükür etmen lazım

Bencede arkadaşım önce şükreti bu rabbimin gerçek bir mucizesi, sen o mucizeye şöyle olsun böyle olsun dersen Allah'ın gücüne gider, arkadaşımında dediği gibi olmayan niceleri var, Rabbim vermişse senin için en hayırlısı olanını vermiştir, o yüzden sakın cinsiyet ayırma sağlıklı olsun yeter. Benim bebeğimin cinsiyetini doktor 13. hafta da bilmişti, kesin bir şey dememişti ama kıza benziyor demişti, sonra her muaneye gittiğimde kız olduğunu tekrarladı. Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin hepimize inşallah, olmayanlara da en kısa zamanda versin.

ben çocuklarımı olmadan rüyalarımda gördüm hep...
hiç rüya gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…