kızlarrr yardım:/

ysmn___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
99
0
36
İstanbul
Kızlar beni facebooktan tanımadıgım fake adresten birisi mesaj atıyor muhtemelen kendisi kız eski sevgilimle ayrıldıgım için zavallı aciz oldugumu iyiki ayrıldıgımızı felan acıdıgını söylüyor bir iki kere laf soyledım sonra engelledım zaten kale almadım eski sevgilimede mesaj atmış küfür içerikli değil sanırım beni bıraktığı için mutluluk rollerine bürünmüştü . . . neyse eski sevgilim banada mesaj atıyor dedi polise vermişmiş pazartesiye ortaya cıkarmış böyle birşey olabilirmi? ben beni rahatsız edeni kale almadım ama kendisi şikayet edecekmiş savcılığa gitmesi lazım değilmi ve bu kadar kısa sürede kim olduğu ortaya cıkarmı?

Bu kadar kısa sürede sonuçlanacağını zannetmiyorum.şüphelendiğiniz biri var mı.isim vermeniz gerekir polise.

Bu kadar kısa sürede sonuçlanacağını zannetmiyorum.şüphelendiğiniz biri var mı.isim vermeniz gerekir polise.

evet var o yüzdende üstüne düşmedim valla eski sevgilim polise basvurmuşmuş yarın bulacaklarmış önce savcılığa bilişim suçlarına basvurması lazım değil mi?

pazartesiye bulmalari cok mumkun gelmedi cunku bunu araştırıp gerekli yerlere basvurmaları gerekir. ben telefon sapıgimi sikayet ettim mayista kasimda dava actilar

pazartesiye bulmalari cok mumkun gelmedi cunku bunu araştırıp gerekli yerlere basvurmaları gerekir. ben telefon sapıgimi sikayet ettim mayista kasimda dava actilar

cumrtesi bu olay oldu pazartesi bulunuacağını söyledi ve polise şikayet etmiş böyle birşeyi savcılığa şikayet edilmesi lazım değil mi? . . .

Net bir isim verdiyse emniyet sorguya çekebilir bunun için savcıya gitmesine gerek yok.Suçlu suçunu kabul ederse ya da şüphe devam ediyorsa savcı devreye girer.

İnternetteki suclarla ilgilenen polisler var canim bunlara bilisim uzmani diyorlar yani bilisim uzmani polislerdir ip adresinden buluyorlar nereden girmis,hangi tarihtr mesaj atilmis hepsi bulunur ama pazartesi hemen cikarmi bilemem

Net bir isim verdiyse emniyet sorguya çekebilir bunun için savcıya gitmesine gerek yok.Suçlu suçunu kabul ederse ya da şüphe devam ediyorsa savcı devreye girer.

hayır net bir isim vermedi çünkü tahmin edemiyor benim şüphelendiklerim var ve o yüzden onunda benimde uğraşmasını istemiyorum

İnternetteki suclarla ilgilenen polisler var canim bunlara bilisim uzmani diyorlar yani bilisim uzmani polislerdir ip adresinden buluyorlar nereden girmis,hangi tarihtr mesaj atilmis hepsi bulunur ama pazartesi hemen cikarmi bilemem

bulunduğumuz yerden sıradan polise şikayet etmiş diye biliyorum hemen bulunurmu ki?

bulunduğumuz yerden sıradan polise şikayet etmiş diye biliyorum hemen bulunurmu ki?

Eger detayli incelenirse evet bulunur ama bu isin erbabi bilisim uzmani polislerdir.Mesaj atan kisiyi taniyorsa zaten cabuk bulunur.

Eger detayli incelenirse evet bulunur ama bu isin erbabi bilisim uzmani polislerdir.Mesaj atan kisiyi taniyorsa zaten cabuk bulunur.

tanımıyoruzz aslında bana mesajlar atıldı kötü yollu kendisine kötü içerikli mesaj atıldığını sanmıyorum o yüzden şikayet edip ne dediğini merak ediyorum bu kadar kısa zamanda kim bulunurki

tanımıyoruzz aslında bana mesajlar atıldı kötü yollu kendisine kötü içerikli mesaj atıldığını sanmıyorum o yüzden şikayet edip ne dediğini merak ediyorum bu kadar kısa zamanda kim bulunurki

Mesajlarin hangi isim ve soyisimden geldigi belli aslinda yani ortada farkli kisiler ve mesajlqr yok o yuzden mesaj atan kisinin ip adresinin nereden geldigini bulurlar cabukta bulunabilir gecte bulunabilir eger ip adresini gizlemisse ve bask ulke olarak gostermisse gec bulunabilir.

kim olduğunu bulmak çok zor bir şey olmasa gerek ama siz sanki bulunmasını istemiyor gibisiniz ??

evet bulunmasını benim buna karışılmamasını hiçmi istemiyorum ailemde uzak dur diyor babana ne deriz diye düşünüyorlar zaten atanında az çok tanıyor gibiyim aklımda iki kişi var hiçmi hiç muhatap olmak istemiyorum hatta bunları öğrenip üzülmek hiç istemiyorum

valla ben mi fesadım bilmiyorum ama :)

bence o kişi sizin erkek arkadaşınız. başkasının ağzından size böyle şeyler yazmış. belki de geri dönmek istiyordur . ya da iletişimi koparmamak için.

savcılık filan da uydurma. zaten polis böyle şeyleri umursamıyor bile. ciddi bir tehdit vs olmadığı sürece.

Aynen soylediklerinize katiliyorum ilk aklima gelen bu oldu bence de o kisi erkek arkadasi.

Canımm sanmıyorum onun olucağını niye diye sorarsan benim hakkımda çok iğrenç şeyler geçiyor. . . üstelik onun benden ayrıldığı için de mutlulukda kıvranan biri yani ona gelince dönmek isteseydi çoktan dönerdi canım çünkü çok kez konuşmaya çalıştım çok kez denedim sanırım cevresınden biri birdaha barışmamızı isteyen birileri keske bilseler böyle birşeyin artık olmıcagnı beni istemediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…