Bu kadar kısa sürede sonuçlanacağını zannetmiyorum.şüphelendiğiniz biri var mı.isim vermeniz gerekir polise.
pazartesiye bulmalari cok mumkun gelmedi cunku bunu araştırıp gerekli yerlere basvurmaları gerekir. ben telefon sapıgimi sikayet ettim mayista kasimda dava actilar
Net bir isim verdiyse emniyet sorguya çekebilir bunun için savcıya gitmesine gerek yok.Suçlu suçunu kabul ederse ya da şüphe devam ediyorsa savcı devreye girer.
İnternetteki suclarla ilgilenen polisler var canim bunlara bilisim uzmani diyorlar yani bilisim uzmani polislerdir ip adresinden buluyorlar nereden girmis,hangi tarihtr mesaj atilmis hepsi bulunur ama pazartesi hemen cikarmi bilemem
bulunduğumuz yerden sıradan polise şikayet etmiş diye biliyorum hemen bulunurmu ki?
Eger detayli incelenirse evet bulunur ama bu isin erbabi bilisim uzmani polislerdir.Mesaj atan kisiyi taniyorsa zaten cabuk bulunur.
tanımıyoruzz aslında bana mesajlar atıldı kötü yollu kendisine kötü içerikli mesaj atıldığını sanmıyorum o yüzden şikayet edip ne dediğini merak ediyorum bu kadar kısa zamanda kim bulunurki
kim olduğunu bulmak çok zor bir şey olmasa gerek ama siz sanki bulunmasını istemiyor gibisiniz ??
valla ben mi fesadım bilmiyorum ama :)
bence o kişi sizin erkek arkadaşınız. başkasının ağzından size böyle şeyler yazmış. belki de geri dönmek istiyordur . ya da iletişimi koparmamak için.
savcılık filan da uydurma. zaten polis böyle şeyleri umursamıyor bile. ciddi bir tehdit vs olmadığı sürece.
valla ben mi fesadım bilmiyorum ama :)
bence o kişi sizin erkek arkadaşınız. başkasının ağzından size böyle şeyler yazmış. belki de geri dönmek istiyordur . ya da iletişimi koparmamak için.
savcılık filan da uydurma. zaten polis böyle şeyleri umursamıyor bile. ciddi bir tehdit vs olmadığı sürece.
cumrtesi bu olay oldu pazartesi bulunuacağını söyledi ve polise şikayet etmiş böyle birşeyi savcılığa şikayet edilmesi lazım değil mi? . . .
Bende karakola sikayette bulundum savcilga gitti dava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?