Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testiyle aç tok karnın bir alakası yok. Testler de kutunun üzerinde yazar, ilk 10 dakika geçerlidir. Sonra çöp olur. İlk 10 dakika içinde çıkmadıysa kuruma çizgisidir. Zaten 2. Testiniz de negatif çıkmış. Bir doktora görününKızlar ilkini aç karnını yaptım ve 1 saat sonra ikincisi çıktı diğerinidie bi kaç saat sonra yaptım bidaha bi sonuç alıyım diye oda tek çıktı anlamadım gitti adetim 8 gün geçtiEki Görüntüle 3156955
Son regl günümden 2-3 gün önce aynısını yaşadım su gibi kokusuz akıntım vardı ama regl oldumMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar ben hiç görmediğim gibi bir akıntıyla karşılarım iki gün resmen sırılsıklam gezdim akıntıdan ilk defa öyle oldu baş dönmesi ve arada gelen mide bulantım var kasıklarım ve belim çok ağrıyor adetimden 4 gün geçti ama daha önce iki defa daha 6 gün gecikti çok umutlanmak istemiyorum aslında ama bu belirtiler bu ay yaşadım daha öncesinde yaşamamıştım bunları yaşayan varmı acaba ne olabilir hamilelik mi başka biseymi doktora gideceğim ama adet olmayı bekliyorum aciliyeti varmıdır bilmiyorum
Zaten onu biliyorum o regel geleceğine dair akinti ama ben regelime haftalar varken yaşadım hatta bekledim erken olacağım sandım ama olmadım ve gerçekti ama hergun resmen adet sancısı gibi sancı çekiyorumSon regl günümden 2-3 gün önce aynısını yaşadım su gibi kokusuz akıntım vardı ama regl oldum
Gecikmeniz varken neden test yapmıyorsunuzZaten onu biliyorum o regel geleceğine dair akinti ama ben regelime haftalar varken yaşadım hatta bekledim erken olacağım sandım ama olmadım ve gerçekti ama hergun resmen adet sancısı gibi sancı çekiyorum
Öyle haklısınız da iki defa daha gecikti çok umutlandim yaptım sonra üzüldüm o yüzden beklemeyi tercih ettim test negatif çıkınca daha çok üzülüyorumGecikmeniz varken neden test yapmıyorsunuz
Başka türlü burada yazılan her cevap umutlandırır
Siz de bu konuda haklısınız birşey diyemem ben de yaşadım çünkü ama bazı başlıklarda okuduğuma göre süt gibi akıntısı olduğunu yazmışlar hepÖyle haklısınız da iki defa daha gecikti çok umutlandim yaptım sonra üzüldüm o yüzden beklemeyi tercih ettim test negatif çıkınca daha çok üzülüyorum
Bende çok okudum bende de oldu işte rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahSiz de bu konuda haklısınız birşey diyemem ben de yaşadım çünkü ama bazı başlıklarda okuduğuma göre süt gibi akıntısı olduğunu yazmışlar hep
Testleriniz negatif o gördükleriniz kuruma çizgisiKızlar ilkini aç karnını yaptım ve 1 saat sonra ikincisi çıktı diğerinidie bi kaç saat sonra yaptım bidaha bi sonuç alıyım diye oda tek çıktı anlamadım gitti adetim 8 gün geçtiEki Görüntüle 3156955
Peki kan testi yaptırmama gerek varmı hala adet olmadım ve hafif belimde sızı var başka bi belirtim yok yarın 9. Günüm olacak ve ilk defa bu kadar uzun süreli gecikme yaşadımTestleriniz negatif o gördükleriniz kuruma çizgisi
Cümkü bu testte çıkmadıysa kanda çıkarmı bilmiyorum çok ümitlenmekte istemiyorum amaPeki kan testi yaptırmama gerek varmı hala adet olmadım ve hafif belimde sızı var başka bi belirtim yok yarın 9. Günüm olacak ve ilk defa bu kadar uzun süreli gecikme yaşadım
Benimki regl gecikmesine ragmen idrar da çıkmadı. Kan da çıktı. O yüzden kan verin içiniz rahat etsin benceCümkü bu testte çıkmadıysa kanda çıkarmı bilmiyorum çok ümitlenmekte istemiyorum ama![]()
Kanda çıkmaz büyük ihtimalle.Bir daha idrar testi yapinPeki kan testi yaptırmama gerek varmı hala adet olmadım ve hafif belimde sızı var başka bi belirtim yok yarın 9. Günüm olacak ve ilk defa bu kadar uzun süreli gecikme yaşadım