- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 3
Kızlar bilgilendirmeye ihtiyacım varr. Ben Ekim ayında bebegin gelişimi durdugu için 6. Hafta kürtaj oldum. Bu ocak ayında ovülasyon günümde inanılmaz kadık agrısı yaşadım . Burdan daha önce bilgi edinmiştim . Akıntımın geldiğini gördüm ve ovülasyon testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm o 3 günü değerlendirdim . O günden beri hergün bir yerim agrıdı. Kolumu kaldıracak halim bile olmuyordu. Ovülasyonun üzerinden 14-15 gün gecti hala da öyleyim ya belim agrıyo ya midem bi tuhaf .su içiyorum ama agzımda kuruluk oluyor. Neyse 3 gündür artımed test yaptım hep silik çıktı ama güvenilmez oldugunu duyduğum için bugün regl 2. Günü olması lazım erken gebelik testi(Days doctor) yaptım. Silik çizgi çıktı. Normaldede herseye aglayan bir insanım bu belirsizlikte beni iyice duygusallaştırdı. Günde 3 posta aglıyorum. Şimdi sorum şu. Bugün regl 2. Günü erken gebelik testinde silik çizgi çıktı ben neyim???. Lekelenmede olmadı hiç ama sürekli sarı veya seffaf akıntı geldi. Bu nedemek oluyor. Kimyasal mı gecirdim test ?neden silik çıktı ? Bunu yasayan oldu mu?? Tekrar aynı seyleri yaşamakta korkuyorum. Kan versem ondada bekliycem artmasını takip edicem stresten beni başka birsey düşünemiyorum odaklanamıyorum.