kizlarrrr acill bakin bana hele

Yarin yptrcmm kizlarrr isteee artik hakkimdaa hayirlisi ney ise o olsun burayada yazarimmm rabbimm evlatt isteyenn herkezeee tez zamnda evlatt nasipp eylesinn inssss

gıttın hastanenın adını yaz tahlıl sonuclarını tıkla ordan senı yonlendırır eger kı sıtede bır problem yoksa netten ogrenebılırsınn sonucunu canım :) hayırlı olsun sonucuda yazarsan herkes yorum yapar zaten..

Hadi canimm ben ole bilmiyordumm dur bakim deneym.simdi hatta bakimm saoll bilgin icin

Canimmm yaptim ama olmuo dogru giriyorm tcmi dogum tarihimi baba adini falan koduda dogru yaziom girdiniz kod gecerli deildir diyip duruyor yaaa

Kizlar gebelikk falan yok bugun acile gittim kan vermeye 0.33 ciktiii

Benimde öyle olmuştu doktorlar yanıltıyor Çoğu zaman..rahim kalınlaşınca hemen gebelik diyorlar ama adet olma ihtimalini hiç söylemiyorlar..2 güne kadar hastalanırsın canım

Saoll canimm bilginn icin adet olmayi bekelemedrymm bendee gebelikte yokk artik adett olimm yani artikkk )))

Kizlarr bana bisee diyiverinn neolurr yaa ben anlamiom yada doktorlar anlamio simdi polikinlikten ciktim cuma gunu verdim kanda 1.20 cikmis cumartesi acildede kan vermistim cuma gunku kan pazartesi cikicak daha die ondada 0.33 cikmisti dis gebelik falanda yok dendi kist mist hoc bise yok dendi ee bnnm agrilarm neden varr adetmnn 9 gunu ve adet olmadim daha goguslerim frna agrioo anlamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…