Anaokuluu cnmm ogretmnlikk ama iste benim rahatsizligim oldugu icin ilk gebeligimdede hamilelegm cok zor gecmistii oyuzdenAğır bir iş mi ki hepimiz çalışıyoruz sonuçta ağır değilse bir şey olmaz
Evet canmm bugun 6 gun olduu buginde olmazsam yarin bir hafta olcakcanım belki geç döllenmedir
6 gün mü geçti adetten
gözükmüyo canım bazen
gıttın hastanenın adını yaz tahlıl sonuclarını tıkla ordan senı yonlendırır eger kı sıtede bır problem yoksa netten ogrenebılırsınn sonucunu canım :) hayırlı olsun sonucuda yazarsan herkes yorum yapar zaten..Bugun doktoraa gittim benn bu ayin ikisinde adet olmm lazimdi olmadimm 6 gun oldu bugun benn surekli kasik agrisi rahatsizligim vardiii doktoraa altann muamee etti rahmin kalinlasmis kese gozukmuo ama bu gebe deilsin anlamina gelmezz dedi kist faln yok yumurtaliklarin temiz dedi kan aldi bide kana bakalim dedi rahim kalinlasmis nedemkk kizlarr yaaa sonucimda pazartesi cikicak
Hadi canimm ben ole bilmiyordumm dur bakim deneym.simdi hatta bakimm saoll bilgin icingıttın hastanenın adını yaz tahlıl sonuclarını tıkla ordan senı yonlendırır eger kı sıtede bır problem yoksa netten ogrenebılırsınn sonucunu canım :) hayırlı olsun sonucuda yazarsan herkes yorum yapar zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?