Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevapp veren yok mu konazol kullansam olur mu
Benmki kadar yagli olamaz ertesi gunu yaglanio resmen. Ama ben 1 kez yapiorm bekletince yeterli geliyor 2 kez yapsan da olur. Konazol genelde kepek ve yaglanma icin kullaniliyor. Bana da doktor vermisti.çok teşekkürler cnm zararı olmaz deil mi saç diplerim cok yağlı ve kaşınıo o yağlar kaşıdıkça kepek gibi çıkıo ve 1 kez değilde 2 kez şampuanlasam olur mu
banyodan çıkmadan küçük bir kap suya çok az elma sirkesi koy sonra da onu saçına dök iyi geliyor.Saç diplerim çok yağlı dolayısıyla kepek gibi saç derim çıkıyor bnyodan 2 gün sonrada kaşınıyor ve aşırı dökülüyorr yardım edin napayımm
Saç diplerim çok yağlı dolayısıyla kepek gibi saç derim çıkıyor bnyodan 2 gün sonrada kaşınıyor ve aşırı dökülüyorr yardım edin napayımm
Saç diplerim çok yağlı dolayısıyla kepek gibi saç derim çıkıyor bnyodan 2 gün sonrada kaşınıyor ve aşırı dökülüyorr yardım edin napayımm
ben dökülme için alpecin şampuanda sipariş ettim önce konazolla yıkayıp sonra sampuanımı kullansam olur mu nasıl kullanmamı önerirsin yani zaten konazolu 1 ay öneriolar ramazan ayındayız doktorada gidemiorum zararı olmasındanda korkuorum çok sordum hakkını helal et canım
çok saol cnm eksik olma o zaman 1 ay konazol kullanıyım saç derim toparlansın nefes alsın sonra alpecine başlıyım konazol dökülmeyede iyiymiş zaten
Kepek yaglanma zamanla olur ama dokulme farkediyor ilkinde. Benm gunluk 150liyken 50ye filan dusurmustu mesela. Banyo sonrasi yine fazla dokuluodu tabi.canım ben konazolu kullandım bi kez kepek dökülme yaglanma duruyor aynı yani acaba daha erken mi bikac kullanımda mı etkisi olur
peki canım hangi aralıklarla ve en fazla kaç ay kullanabilirim mesela kullandım gecti bıraktım büyük ihtimal tekrar çıkacak kullanabilir miyim