Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlarrrr Allah rızası için yardım !!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dygml

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
179
23
118
Siirt
Saç diplerim çok yağlı dolayısıyla kepek gibi saç derim çıkıyor bnyodan 2 gün sonrada kaşınıyor ve aşırı dökülüyorr yardım edin napayımm

Cevapp veren yok mu konazol kullansam olur mu

Kanozal dokulmeye ve kepege iyi geliyor haftada 2-3 kez sacini hirpalamadan 1 kez sampuanlayip cikman yeterli. ha birde sacinda 5 dakka tut.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkürler cnm zararı olmaz deil mi saç diplerim cok yağlı ve kaşınıo o yağlar kaşıdıkça kepek gibi çıkıo ve 1 kez değilde 2 kez şampuanlasam olur mu

çok teşekkürler cnm zararı olmaz deil mi saç diplerim cok yağlı ve kaşınıo o yağlar kaşıdıkça kepek gibi çıkıo ve 1 kez değilde 2 kez şampuanlasam olur mu
Benmki kadar yagli olamaz ertesi gunu yaglanio resmen. Ama ben 1 kez yapiorm bekletince yeterli geliyor 2 kez yapsan da olur. Konazol genelde kepek ve yaglanma icin kullaniliyor. Bana da doktor vermisti.

Saç diplerim çok yağlı dolayısıyla kepek gibi saç derim çıkıyor bnyodan 2 gün sonrada kaşınıyor ve aşırı dökülüyorr yardım edin napayımm
banyodan çıkmadan küçük bir kap suya çok az elma sirkesi koy sonra da onu saçına dök iyi geliyor.

2 güne kalma canım sende günlük yıka. benim saçlarım yağlı olmamasına rağmen kışın o soğuklarda bile günlük yıkarım

ben dökülme için alpecin şampuanda sipariş ettim önce konazolla yıkayıp sonra sampuanımı kullansam olur mu nasıl kullanmamı önerirsin yani zaten konazolu 1 ay öneriolar ramazan ayındayız doktorada gidemiorum zararı olmasındanda korkuorum çok sordum hakkını helal et canım

canım her gün yıkamak iyi değil saç alışıo daha çabuk yağlanıo.birde benim pko var aşırı dökülüo birde üzerine yağ kepek eklenince naapcağımı şaşırdım yani konazol denicem

şampuanla saç kremin 2si 1 aradaysa kaşıntı ve yağlanma yapar
ayrı ayrı kullanmalısın

ben dökülme için alpecin şampuanda sipariş ettim önce konazolla yıkayıp sonra sampuanımı kullansam olur mu nasıl kullanmamı önerirsin yani zaten konazolu 1 ay öneriolar ramazan ayındayız doktorada gidemiorum zararı olmasındanda korkuorum çok sordum hakkını helal et canım

Canm ben gecen sene bi konazol bir de alpecin tarzi sampuanla yikiodm tek banyoda. O sekil asiri sacim dokulmustu. Bana sorarsan o sekil yapma sacini haftada 3 gun yikiyorsan 2sinde alpecinle 1inde de konazolla yika. Yani tek banyoda ikisini birden kullanma faydasindan cok zarari olur.. sor canm ne demek faydam olursa ne mutlu..

çok saol cnm eksik olma o zaman 1 ay konazol kullanıyım saç derim toparlansın nefes alsın sonra alpecine başlıyım konazol dökülmeyede iyiymiş zaten

çok saol cnm eksik olma o zaman 1 ay konazol kullanıyım saç derim toparlansın nefes alsın sonra alpecine başlıyım konazol dökülmeyede iyiymiş zaten

Bencede en guzeli o sekilde. Hadi sifa olur insallahm sonucunu buraya yazarsan sevinirim :)

canım ben konazolu kullandım bi kez kepek dökülme yaglanma duruyor aynı yani acaba daha erken mi bikac kullanımda mı etkisi olur

canım ben konazolu kullandım bi kez kepek dökülme yaglanma duruyor aynı yani acaba daha erken mi bikac kullanımda mı etkisi olur
Kepek yaglanma zamanla olur ama dokulme farkediyor ilkinde. Benm gunluk 150liyken 50ye filan dusurmustu mesela. Banyo sonrasi yine fazla dokuluodu tabi.

peki canım hangi aralıklarla ve en fazla kaç ay kullanabilirim mesela kullandım gecti bıraktım büyük ihtimal tekrar çıkacak kullanabilir miyim

peki canım hangi aralıklarla ve en fazla kaç ay kullanabilirim mesela kullandım gecti bıraktım büyük ihtimal tekrar çıkacak kullanabilir miyim

1 ay kullan eger kepeklerın geçmiyorsa zaten o sampuan sana iyi gelmemiş demektir bırakırsın. 3-4 gunden daha sık kullanmamaya dikkat et. Eğer iyi geldiyse zaten uzun bi sure o sorunla karşılamazsın diye düşünüyorum. Oldu ki karşılaştın yine kullanırsın bi 1 ay. Ketoralın yanında ek olarak prozincin kırmızısını kullanmanı tavsiye ederim o da kepek ve dökülme için etkili bir şampuan.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X