Kızlarrrr bu durumu yaşayanlar 2. Haftada mide bulantısı başlar mı ??

nevinsbrsz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
115
33
13
21
Merhaba arkadaşlar geçen ay 22 Haziran da adet oldum 2 3 gün sürdü adetim ardından hemen ilişkiye girdik bu ayda 21 22 gibi adet günüm 30 günde bi adet oluyorum bu hafta ise cuma cumartesi yani 16. 17. Günleri yumurtlama günümde de ilişkiye girdik ama 3 4 gün önceden beri midem de ya aşırı ya hafif bulantı oluyo bi iki kere kusma da yaşadım akşam da göğüs ucuma dokununca ağrı hissettim sizce gebe olma ihtimali var mı ?

Yumurtlamadan dolayı oluyor
Aynen bak oda olabilir yumurtalama günlerime denk gelmişti kusmam mide bulantım ama yinede inşallah vardır diye dua ediyorum çok istiyoruz 1 sene oldu evleneli eşim de 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu sıkıntı ondaydı ilaç kullanıyor şimdi

Aynen bak oda olabilir yumurtalama günlerime denk gelmişti kusmam mide bulantım ama yinede inşallah vardır diye dua ediyorum çok istiyoruz 1 sene oldu evleneli eşim de 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu sıkıntı ondaydı ilaç kullanıyor şimdi
İnşallah olur ama bu belirtilerin gebelikten değil gebelik olması için 6.haftayi geçmen gerekiyor birde göğüs ağrısı veya acısı yumurtlamadan da oluyo kasık ağrısı vs. Adetin gecikmeden kolay kolay bilemezsin hamile oldugunu

Merhaba arkadaşlar geçen ay 22 Haziran da adet oldum 2 3 gün sürdü adetim ardından hemen ilişkiye girdik bu ayda 21 22 gibi adet günüm 30 günde bi adet oluyorum bu hafta ise cuma cumartesi yani 16. 17. Günleri yumurtlama günümde de ilişkiye girdik ama 3 4 gün önceden beri midem de ya aşırı ya hafif bulantı oluyo bi iki kere kusma da yaşadım akşam da göğüs ucuma dokununca ağrı hissettim sizce gebe olma ihtimali var mı ?
Ben 21 değeriyle öğrendim gebeliğimi canım ve ondan bir gün önce sürekli öğürdüm. Ve benim çatlamadan 1 hafta sonra bile değildi göğüs hassasiyetim başladı, benim normalde adetten 2 gün önce falan başlıyordu. O ay hissettim gebe olduğumu gebeydim de. Herkes bu kadar erken belirti olmaz diyor ben gayette yaşadım belirti. Seninki belki psikolojiktir orasını bilemem ama inşallah değildir gebesindir 🙏🏻🌸

Back
X