- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
hobisi futbolu çok sever.internetten gazeteden tvden her an fulbol o derece yani
takım bornozlarının bildiğiniz bi sitesi varmı?Tuttuğu takımın formasını alabilirsin .
Pek orijinal değil ama .)
Birde görmüşsündür Oscar ödülü falan var işte yılın en iyi sevgilisine falan diye onlardan da yaptırabilirsin .
Yada takım bornozları var onlardan alabilirsin :)
krampon nedir?O zaman futbolla alakalı bir hediye bakmaya çalışın.
Madem fanatik.
Krampon falan olmaz mı ki.
Eğer halı saha falan da yapıyorsa...
bakmak isterim tabiki.ilginç geldi.sitesi filan varmı bu dediğiniz şeyin? veya bi fotosu?Nette gormustum gecenlerde sevgılının tuttugu takımın gazetesını yapıyolar yılın taraftarı dıye sevgılınızın fotosunu koyuyolar guzelde bır cerceve yapıyolar bence bak bı ıstersen
hediye güzel ama henüz evliliğimize varayy söylediğm hediye çok mu saçma oldu ne:18:
ahhhhhhhhh ahhh.sesimin iyi mi kötü mü olduğunu bilsem aslında aklıma ilk o fikir gelmişti.ama bende ses varmı bilmiyorum.şarkıda yazamıyorum öyle yeteneklerim yok sanırımilginçlik arıyorsan ben şarkı söylemiştim stdyoda cdyi vermiştim arabada dinlediğinde ağlamış
hediye sevgili kitabı yapmıştım netten
sonra herkese***** e**** seni çok seviyor dedittirdim
kravat takımı aldım
sort tshrt aldım
belki sana fikir olabilir bunlar
veya spa günü alabilirsin internetten ikiniz beraber güzel zaman gecirebilirsiniz ...
ben ona booooooooooll booool pasta yaptım zatenkrampon dedikleri şey futbulcu ayakkabısı normal ayakkabılardan farklı nete yaz görürsün zaten takım bornozları hangi takımı tutuyorsa o takımın satış noktalarında oluyor gsstore gibi bunu da netten bulabilirsin ,:) ellerinle pasta yapıp ,bugüne kadar geçirdiğiniz güzel anları süslü mesela kadife kaplı bir deftare yazabilirsiniz misal işte şu gün cafede oturuyorduk ben üstüne şunu döktüm hatırlıyormusun:) aslında nasılda utanmıştım ,sen ise sevgi ile bana bakmıştın bir kez daha doğru adam bu demiştim gibi , yolladığınız ve gelen mesajları yazabilir ,defterin bir yerine beraber çekilmiş fotoların çıktısını alıp yapıştırabilirsiniz ..
[/QUOTE=flora_sima; valla bende bilmiyordum sesimin iyi olduğunu sezen aksunun hoşgeldin (Kalıplaşmış bir şarkı zaten) stüdyo arkadaşımın yeri olduğu için gittim orda söyledim baktım sesimde iyiymiş yaa aslında o mantıkla bakma çünkü orda sese destek veriyorlar arkadan önemli olan senin yaptığın birşey bu çok önemli..
flora_sima bu arada dediğin şarkıyı dinledim.çok güzelmiş.kalıplaşmış bi şarkı demiştin ama ilk kez dinledim ve eğer şarkı söylersem bu olacak gibi mükemmel sözleri ya sevgilinin niye ağladığını anladım benim bile tüğlerim diken diken oldu. (bizde sözlümle sonbaharda umutlarımın bittiği bi anda tanıştıkda tam şarkıdaki gibi ya
:):) evet çok duygusal bir şarkı yaa bir stüdyo bulabilirsen olabilir ben birde video çektim bir sürü şey yaptım hiçbir zaman karşılık almasam da yapmaya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?