isimmine Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 85 1 16 İstanbul 29 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi isimmine #1 Kızlar ben benim tam 7ci ay biti bebek beşiği yani karyolası ne zaman alınır cevapları bekliyorum??
Nicegirl Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 1.806 17 116 İzmir 29 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi isimmine #2 2 ay kalmış al artık istersen rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızmı kızzzzmııııııı
2 ay kalmış al artık istersen rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızmı kızzzzmııııııı
isimmine Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 85 1 16 İstanbul 29 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi isimmine #3 Evet kızzzzzz zaten anane alacak beşiği sipariş vermişde bende berak etim erkenmi acaba diye sizlere sorayım dedim:)
Evet kızzzzzz zaten anane alacak beşiği sipariş vermişde bende berak etim erkenmi acaba diye sizlere sorayım dedim:)
Minikimgel Mucizem benimle Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2012 641 16 118 29 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi isimmine #4 isimmine .!.: Evet kızzzzzz zaten anane alacak beşiği sipariş vermişde bende berak etim erkenmi acaba diye sizlere sorayım dedim:) Genişletmek için tıkla... canım erken değil bence geç bile kalmışsın
isimmine .!.: Evet kızzzzzz zaten anane alacak beşiği sipariş vermişde bende berak etim erkenmi acaba diye sizlere sorayım dedim:) Genişletmek için tıkla... canım erken değil bence geç bile kalmışsın