- 13 Mart 2023
- 3.373
- 6.254
- 88
- 24
evet cok sukur ilk denemede oldu darisi sizlere insallah dedigim gibi doktorunuzu iyi arastirin oda cok onemli insallah sizde ilk denemede pozitif sonuc alirsinizİlk sefer de neticelenmesi çok güzel canım olsun. Daha yolun başndayım beneşimin spermde de sorun var varikosel var en doğrusu ama özel olduğu için ve derecesi az olduğu için doktorumuz tüp bebek için yeterli sayıda diye ameliyat istemedi
Önce Allah’a sonra doktoruma da çok güveniyorum canım çok şeker bir doktorum varevet cok sukur ilk denemede oldu darisi sizlere insallah dedigim gibi doktorunuzu iyi arastirin oda cok onemli insallah sizde ilk denemede pozitif sonuc alirsiniz
Kalite nasıl anlaşılıyorbirde onemli olan yumurta sayisi degil kalitesi
toplanan yumurtanin gelisim evresine gore anlasiliyor galiba cnm yada arkadasin dedigi gibi yapilan testlere goreKalite nasıl anlaşılıyor
Hormon testleri ile tsh e2 sonra yaşa göre deKalite nasıl anlaşılıyor
doktorum kalitesi ile ilgili bana yapilan testlerde nasil oldugunu hic soylemedi sadece sayi olarak cok dusuk gordum dedi birde benim butun hormon testlerim iyiydi yani yumurtanin kalitesi hakkinda sadece transfer isleminden once bahsetti onuda soyle anlatti ilk basta biraz olumsuz dusunduk ama cok iyi kalitede yumurtalar elde ettik demistiHormon testleri ile tsh e2 sonra yaşa göre de
İşte aslında hormon testlerinin normal çıkmasından kaynaklı canım benim de hep normal. Ama tsh yüksek e2 değerleri normalden çok yada az çıksaydı başka senaryo konuşulurdu. Çünkü amh düştükçe eğer ki 1 2 yumurta kalmış veya hemen hemen hiç yoksa tsh hemen yükselişe geçiyor çoğu hemcinsimizde önce değerleri normale getirmeye çalışıyor.doktorum kalitesi ile ilgili bana yapilan testlerde nasil oldugunu hic soylemedi sadece sayi olarak cok dusuk gordum dedi birde benim butun hormon testlerim iyiydi yani yumurtanin kalitesi hakkinda sadece transfer isleminden once bahsetti onuda soyle anlatti ilk basta biraz olumsuz dusunduk ama cok iyi kalitede yumurtalar elde ettik demisti
Teşekkürler baktım sonuçlarıma bana hiç bakılmamış..Hormon testleri ile tsh e2 sonra yaşa göre de
Sadece amh mı bakılmışTeşekkürler baktım sonuçlarıma bana hiç bakılmamış..
Merhaba. Her embriyo için ayrı ödeme mi oluyor dondururken.7 bin tl de geri kalan 3 embriyoyu dondurmak icin odedik
hayir 1 tanede olsa 5 tanede olsa ilk dondurma islemi 7 bin tl ama her yil kac yumurta varsa benim 3 kaldi mesela her embriyo basina heryil 750 tl eklenerek odecek yani 9250 tl her yil para oduycez ama tabi her yil ucret degisiyormus artiyormus yaniMerhaba. Her embriyo için ayrı ödeme mi oluyor dondururken.
birde bu her hastane icin gecerli degil kimisi daha uyguna dondurmusMerhaba. Her embriyo için ayrı ödeme mi oluyor dondururken.
Evet yaş 32 amh 2,54. 2 sene içinde çocuk yap yoksa donduralım dedi.Sadece amh mı bakılmış
Amh gayet iyi. O yüzden hormonlara gerek duymadılar muhtemelenEvet yaş 32 amh 2,54. 2 sene içinde çocuk yap yoksa donduralım dedi.
Çok mutlu ettin beni. Evliliğim çocuğa hazır değil endişeleniyordum o zamandan beriAmh gayet iyi. O yüzden hormonlara gerek duymadılar muhtemelenendişe etme
Bir de yani kadın doğuma git hormon testlerime baktırmak istiyorum gebelik planlıyoruz demene bile gerek yok direkt bakıyorlarÇok mutlu ettin beni. Evliliğim çocuğa hazır değil endişeleniyordum o zamandan beri
O baktırırsa hemen çocuk yapmak ister o yüzden rica etmedim ama haklısınBir de yani kadın doğuma git hormon testlerime baktırmak istiyorum gebelik planlıyoruz demene bile gerek yok direkt bakıyorlar38 yaş ve sonrası için ihtimal zor 26 yaşında bir arkadaşımızın bak 0.50 lerde amh gebe tüp bebekle bile olsa 32 yaşa rağmen amh iyi eşinde baktırsın sadece seninle alakalı faktörler değil yani
HahahaO baktırırsa hemen çocuk yapmak ister o yüzden rica etmedim ama haklısın
Kaç gün sonra Opu yapıldı acaba. Bir de özel olacak ama erkekten alınan spermden önce 3 gün perhiz olması gerekiyor ya, yumurta büyütme sürecinde birliktelik öneriyor muydu doktorunuzben daha yeni tup bebek surecinden gectim pozitif sonuclandi sükür amh cok dusuk cikmisti 4 5 tane yumurta gormustu doktorum ama ilaclarla sonradan gelisen yumurtalarim bile oldu 10 tane yumurta toplandi 4 tanesi en iyi kalitede embriyo elde edildi 5.gun 5AA kalitedeydi yani 1i transfer edilip 3 tanesi donduruldu
Merhaba bende pazartesi opu olacağım da bugün e2 bakıldı acaba kaç olması gerekiyor biliyor musunuzHormon testleri ile tsh e2 sonra yaşa göre de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?