Kızlarrrr Yumurta sayısı ile ilgiliii

evet cok sukur ilk denemede oldu darisi sizlere insallah dedigim gibi doktorunuzu iyi arastirin oda cok onemli insallah sizde ilk denemede pozitif sonuc alirsiniz

evet cok sukur ilk denemede oldu darisi sizlere insallah dedigim gibi doktorunuzu iyi arastirin oda cok onemli insallah sizde ilk denemede pozitif sonuc alirsiniz
Önce Allah’a sonra doktoruma da çok güveniyorum canım çok şeker bir doktorum var pozitif başlıyoruz inancımız yüksek inşallah olucak

Hormon testleri ile tsh e2 sonra yaşa göre de
doktorum kalitesi ile ilgili bana yapilan testlerde nasil oldugunu hic soylemedi sadece sayi olarak cok dusuk gordum dedi birde benim butun hormon testlerim iyiydi yani yumurtanin kalitesi hakkinda sadece transfer isleminden once bahsetti onuda soyle anlatti ilk basta biraz olumsuz dusunduk ama cok iyi kalitede yumurtalar elde ettik demisti

İşte aslında hormon testlerinin normal çıkmasından kaynaklı canım benim de hep normal. Ama tsh yüksek e2 değerleri normalden çok yada az çıksaydı başka senaryo konuşulurdu. Çünkü amh düştükçe eğer ki 1 2 yumurta kalmış veya hemen hemen hiç yoksa tsh hemen yükselişe geçiyor çoğu hemcinsimizde önce değerleri normale getirmeye çalışıyor.

Merhaba. Her embriyo için ayrı ödeme mi oluyor dondururken.
hayir 1 tanede olsa 5 tanede olsa ilk dondurma islemi 7 bin tl ama her yil kac yumurta varsa benim 3 kaldi mesela her embriyo basina heryil 750 tl eklenerek odecek yani 9250 tl her yil para oduycez ama tabi her yil ucret degisiyormus artiyormus yani

Çok mutlu ettin beni. Evliliğim çocuğa hazır değil endişeleniyordum o zamandan beri
Bir de yani kadın doğuma git hormon testlerime baktırmak istiyorum gebelik planlıyoruz demene bile gerek yok direkt bakıyorlar 38 yaş ve sonrası için ihtimal zor 26 yaşında bir arkadaşımızın bak 0.50 lerde amh gebe tüp bebekle bile olsa 32 yaşa rağmen amh iyi eşinde baktırsın sadece seninle alakalı faktörler değil yani

O baktırırsa hemen çocuk yapmak ister o yüzden rica etmedim ama haklısın

Kaç gün sonra Opu yapıldı acaba. Bir de özel olacak ama erkekten alınan spermden önce 3 gün perhiz olması gerekiyor ya, yumurta büyütme sürecinde birliktelik öneriyor muydu doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…