Kızlarrrr

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar ben ovulasyon testinde pik oldum o gün ilişkiye girdim bir sonraki gün öğlen test yaptım t harfi silikti c harfi kırmızıydı. Beklemek çok zor ama bu aralar iştahım çok açıldı göğüslerim hassas felan bazı belirtiler var adet olmama 15 16 gün var hala ama ümitleniyorum işte. Bu arada adet olma arası 34 gün felan bende. Sizce hamilemiyimdir? En erken ne zaman öğrenebilirim?
Mune abla lütfen bir süre kaldırma :/

Bu kadar takıntılı olmayın cidden size zarar. Stres sıkıntı bebek olmasına bile engel oluyor. Doktora gittiniz mi genel muayene olun kan tahlillerinizi yaptırın aynı şekilde eşiniz de gitsin genel muayene olsun.

Regl olmaya bu kadar zaman varken gebelik mümkün değil belli olmaz. Ben de çok erken öğrendim ama regl olmama 6 gün vardı.

Benim ilk belirtim göğüslerim aşırı hassastı, şişmişti. Önceden ne hassaslık ne şişlik olurdu. Ağrı vardı. Bir de iştahım çok artmıştı. Meğer bunlar olurken 1 haftalıkmış bebeğim.

Nasil yani? Bi gun once ovulasyon testi yaptin iliskiye girdin bi sonraki gun gebelik testi mi ysptin?

Kızlar ben ovulasyon testinde pik oldum o gün ilişkiye girdim bir sonraki gün öğlen test yaptım t harfi silikti c harfi kırmızıydı. Beklemek çok zor ama bu aralar iştahım çok açıldı göğüslerim hassas felan bazı belirtiler var adet olmama 15 16 gün var hala ama ümitleniyorum işte. Bu arada adet olma arası 34 gün felan bende. Sizce hamilemiyimdir? En erken ne zaman öğrenebilirim?
Mune abla lütfen bir süre kaldırma :/

Ovulasyon gününden emin isen ovulasyondan en erken 8 gün sonra kan testi ile öğrenebilirsin.
Ama 10-12 gün sonra yaptırırsan daha iyi olur

Bir de ovulasyondan daha doğrusu yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olursunuz.
Hala 15-16 gün olamaz yani adetinize

ben anliyamadim konuyu adetin duzensizse ovlsyn testi yapdinda hamile ola bilirsin o zaman hic kulanmadim o testleri benimd3 adetlerim duzensizdir idrar testi cok silik cikmisdi inanamamisdim

Back
X