Umutlandırdın beni canım ya:)) hayırlı olsunBenim ilk belirtim göğüslerim aşırı hassastı, şişmişti. Önceden ne hassaslık ne şişlik olurdu. Ağrı vardı. Bir de iştahım çok artmıştı. Meğer bunlar olurken 1 haftalıkmış bebeğim.
Kızlar ben ovulasyon testinde pik oldum o gün ilişkiye girdim bir sonraki gün öğlen test yaptım t harfi silikti c harfi kırmızıydı. Beklemek çok zor ama bu aralar iştahım çok açıldı göğüslerim hassas felan bazı belirtiler var adet olmama 15 16 gün var hala ama ümitleniyorum işte. Bu arada adet olma arası 34 gün felan bende. Sizce hamilemiyimdir? En erken ne zaman öğrenebilirim?
Mune abla lütfen bir süre kaldırma :/
Benim adetim düzensizBir de ovulasyondan daha doğrusu yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olursunuz.
Hala 15-16 gün olamaz yani adetinize
Hayır ovulasyonNasil yani? Bi gun once ovulasyon testi yaptin iliskiye girdin bi sonraki gun gebelik testi mi ysptin?
O zaman yumurta catlaman baska bi gundir.. senin gec olman yumurtanin gec catladigi anlamina gelirBenim adetim düzensiz
Ama ovulasyon testinde pik oldum ayrıca pik oldugum zaman kasık agrım vardı baya hissettim yaniO zaman yumurta catlaman baska bi gundir.. senin gec olman yumurtanin gec catladigi anlamina gelir
Benim adetim düzensiz
Ben igne tedavisi oldum cocuk icin. Hamile olmadigim aylar hep asilamadan sonraki 14. Gun adet olurdum.Ama ovulasyon testinde pik oldum ayrıca pik oldugum zaman kasık agrım vardı baya hissettim yani
Şimdi nasıl olucak:)) çatlamışmıdır acabaTamam istediği kadar düzensiz olsun
Yumurtanın çatlaması gecikebilir
Ama çatladıktan sonraki süreç 14 gün
O silikleştiği günü çatlama günü sayarak 14 gün sayınŞimdi nasıl olucak:)) çatlamışmıdır acaba
Kadın doğum doktorları 14-16. güne normal bakıyor,bazı kadınlar yumurta çatladıktan 16 gün sonra regl oluyorTamam istediği kadar düzensiz olsun
Yumurtanın çatlaması gecikebilir
Ama çatladıktan sonraki süreç 14 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?