- 27 Mart 2019
- 22
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Destinyy09
-
Kurtajdan 33 gün sonra adet oldum bi tanidigimda tam 40 gün sonra olmustu. 2 aya kadar adet gorememek normal kabul ediliyor. Eski dongune gore adet bekleme ben kurtajdan sonra 3. Adetimde ancak eski dongume donebildim diger ikisi hep gec geldiMerhabalar ben 20 nisan da kürtaj oldum ..ilk bi kaç gün lekelenme tarzında kanamam oldu ve durdu..bı hafta sonra doktora görundum temız dedi...1 ay oldu adet olmadım hala normalde döngüm 24 gündü..son iki gündür sol kasıgımda hafif ağrı var ...neler oluyor yardim eder misiniz??
Adet belirtisi oldu mu SendeKurtajdan 33 gün sonra adet oldum bi tanidigimda tam 40 gün sonra olmustu. 2 aya kadar adet gorememek normal kabul ediliyor. Eski dongune gore adet bekleme ben kurtajdan sonra 3. Adetimde ancak eski dongume donebildim diger ikisi hep gec geldi
Bende henüz bişey yok ama 2 gün sol kasıgımda hafif ağrı hissettim sanki olacam gıbıEvet klasik belirtiler oldu hep
Olursun stres yapma daha epey vakit varBende henüz bişey yok ama 2 gün sol kasıgımda hafif ağrı hissettim sanki olacam gıbı
Umarım canim ya olurumOlursun stres yapma daha epey vakit var
Merhabalar ben 20 nisan da kürtaj oldum ..ilk bi kaç gün lekelenme tarzında kanamam oldu ve durdu..bı hafta sonra doktora görundum temız dedi...1 ay oldu adet olmadım hala normalde döngüm 24 gündü..son iki gündür sol kasıgımda hafif ağrı var ...neler oluyor yardim eder misiniz??
Bugün 33. günüm ama hala hiçbir belirti yok ..adet ağrısı olur mukorkma canım normal bende de kürtajdan sonra 35.gün adet gördüm 3 ay sonra tam düzene girdi..
Olursun stres yapma daha epey vakit var
Kızlar ben adet söktürücü kullanmamda bi sakınca var mı bayram tatilinde tatile gidecem orda adet görmek istemiyorum napabılırım yardımcı olun ???korkma canım normal bende de kürtajdan sonra 35.gün adet gördüm 3 ay sonra tam düzene girdi..
Bugün 33. günüm ama hala hiçbir belirti yok ..adet ağrısı olur mu
Benim de kürtaj dan 1 ay sonra adet oldum kasigimda ağrılar oluyor du öncesinde işteMerhabalar ben 20 nisan da kürtaj oldum ..ilk bi kaç gün lekelenme tarzında kanamam oldu ve durdu..bı hafta sonra doktora görundum temız dedi...1 ay oldu adet olmadım hala normalde döngüm 24 gündü..son iki gündür sol kasıgımda hafif ağrı var ...neler oluyor yardim eder misiniz??
Bende daha bişey yok iki gün hafif kramp gibi ağrı hissettim sadece başka bişey yok henüzBenim de kürtaj dan 1 ay sonra adet oldum kasigimda ağrılar oluyor du öncesinde işte
Bende tam bunu soracaktım kürtajdan 37 gün sonra adet oldum . Normal döngüm 28günde birken şimdi 31 gün oldu gelen yok belirtide yok insan artık küçük şeyde kafasına 40tane şey geliyor. Normalmi ya 35e kadar beklerim 4 gün daha gelmezse doktora artıkKurtajdan 33 gün sonra adet oldum bi tanidigimda tam 40 gün sonra olmustu. 2 aya kadar adet gorememek normal kabul ediliyor. Eski dongune gore adet bekleme ben kurtajdan sonra 3. Adetimde ancak eski dongume donebildim diger ikisi hep gec geldi
BENde ilk 37.günde geldi 2. Adetimde gelmesi lazım hala gelmedi 2.adet de se süzensizlik devam edyormu korkuyorum çünkükorkma canım normal bende de kürtajdan sonra 35.gün adet gördüm 3 ay sonra tam düzene girdi..
Benim kurtajdan sonra 3. Adetimde dongum normale dondu okuduğum kadariylada normalmisBende tam bunu soracaktım kürtajdan 37 gün sonra adet oldum . Normal döngüm 28günde birken şimdi 31 gün oldu gelen yok belirtide yok insan artık küçük şeyde kafasına 40tane şey geliyor. Normalmi ya 35e kadar beklerim 4 gün daha gelmezse doktora artık
Ne zaman gelmişti 2.adetiniz?Benim kurtajdan sonra 3. Adetimde dongum normale dondu okuduğum kadariylada normalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?