Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler hamile misiniz sizdePozitif. Bugün ve yarını hatta diğer günü de değerlendirin bence. Ben öyle yapıyordum yani :)
Evet 3 aylık hamileyim.teşekkürler hamile misiniz sizde
Allah bağışlasınEvet 3 aylık hamileyim.
Teşekkürler size de nasip olsun inşallah♥Allah bağışlasın![]()
HamilesinizEki Görüntüle 3239518 benimde böyle çıktı
İnşallah öyledir canım bugun hafif sızı şekilde kasık ağrım var sabahtan başladı hala çekiyorum bilmiyorum nedenHamilesiniz
Eşinizde herhangi bir sperm problemi yoksa 4 gün üstüste değerlendirmek en iyisi olacaktır.pozitif mi kac gun daha denemelisin cinsel ilişki
çift çizgi olduğu gün ve onun öncesi değerlendirdik bugünü değerlendiremedikEşinizde herhangi bir sperm problemi yoksa 4 gün üstüste değerlendirmek en iyisi olacaktır.
Olsun spermler 72saat yaşayabiliyor stres yapmayın. Mümkünse bu günü değerlendirmeye çalışınçift çizgi olduğu gün ve onun öncesi değerlendirdik bugünü değerlendiremedik![]()
4 gun ust uste degil pik gunu dahil 3 gun ust uste. pik gununu degerlendirdiniz ertesi gun bos ise bir gun daha degerlendirmenizde fayda varçift çizgi olduğu gün ve onun öncesi değerlendirdik bugünü değerlendiremedik![]()