o kadar çok insan girdi çıktı ki hayatıma şimdi 2 aydır beraber oldugum birisi var hiç diğer sevgililerim gibi değil çok başka sevdiğiini hissediyor gibiyim beni büütn yakın çevresi ile tanıştırdı kimlerle takıldığını neler yaptıgını her şeyi biliyorum ailesine resimlerimi göstermiş ama bilmiyorum içimde eskilerden kalan bi burukluk yüzünden ya sevmiyorsa diyorum hep bi yanlışım olsa dahi hemen alttan alıp düzeltiyor beni kırdığı zaman gönlümü almak için güzel şeyler yazıyor yanında elimi hiç bırakmıyor gözlerime öyle bakıyor ki sanki kalbime hançer saplıyorlar öyle bi duygu hissediyorum böyle içim eriyor sanki gözlerinde kendimi görüyorum sankiii beni:)) sürekli kulagıma beni çok sevdiğini fısıldıyor inşallah eşim olursun askerden geldikten sonra evlenmek istiyorum sen benim için doğru kişisin yüreği güzel sevgilim diyor tabi yakınlaşmalar oluyor ben bundan rahatsz oldugumu söyledğm zaman tamam aşkım sen istemedğn sürece elini bile tutmıcam ben seni kalbimde seviyorum uçkurum için değil seninle yatmak için değil bir ömür beraber olmak için seviyorum diyor amacım öyle bişey olsa dışarda çok fazla kız var bunu isteyen diyor seninle yakınlaşmamı yanlş anlama ben seninle aramzda özel şeylerin olmasını ve ilerde helalim olmanı istiyorum diyor Sizce beni gerçekten sevdiğini nasıl anlarım???