• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarrrrr burayaa...

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Kizlar bu sitede en cok okudugum konulardan biri.bekaret konusu.
Bende kadinin da erkeginde bakir olmasindan yanayim.benim fikrim ve gorusum bu.
Organik gibiii.hahhaha.
Neyse bu erkekler gezip gezip,onunla bununla her halti yiyorlar.sonra gelip bakire kiz ariyorlar.bundan nefret ediyorum.
Bazen dusunuyorum,kizlarin kizlik zari var.biriyle birliktelik oldumu olmadi mi belli.erkeklerin neden yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.onlarinda kabuklari olaydi eyiydiii...diyorum yaaaaaaa....

erkek nasıl bakir kalıcak o kısmını bilmiyorum:KK53::KK53::KK53:

Ya neden
Kavga çıksın diye açıldığı belli bir konu daha...
neden kavga ciksin kii..kadinlarda bu duruma kizmiyor mu.aksini mi soyluyorum ben.erkekkelrrr gez toz yat kalk,ama evlenmeye gelince bakire olsun diyorya.onun ne kadar yanlis oldugunu soyluyorum.burada kim kiminle kavga edecek ki.konuyu okuyamadiniz herhalde.

valla cok dogru bi konu :D cok haklısın ama malesef yok dediğin gibi ikisinin organik olması lazm:D ama değiller malesef erkekte hiç bi tırt anlaşılmıyo kadına gelincede olmaz ne bilim bişey anlamadım ki dini açıdan bakalım o zaman kadınında günah erkeginde günah :D konu boyut değiştirdi

Ya neden

neden kavga ciksin kii..kadinlarda bu duruma kizmiyor mu.aksini mi soyluyorum ben.erkekkelrrr gez toz yat kalk,ama evlenmeye gelince bakire olsun diyorya.onun ne kadar yanlis oldugunu soyluyorum.burada kim kiminle kavga edecek ki.konuyu okuyamadiniz herhalde.
şimdi birazdan biri buraya kadın bakire olmalı tabiki de diyecek,diğeri hayır diyecek saflar oluşacak polemik olacak işte.Dert değil ki konun.:KK14:

Ya neden

Sen dur bak şimdi ne kavgalar çıkacak burda. Bana kalırsa en iyi çözüm kimse bakire olmasın. Madem erkeklerinkini anlayamıyoruz, kızlar da olmasın. O zaman bakire arayan adam da kalmaz. Herkes mutlu olur.

şimdi birazdan biri buraya kadın bakire olmalı tabiki de diyecek,diğeri hayır diyecek saflar oluşacak polemik olacak işte.Dert değil ki konun.:KK14:
Hii oyle polemige girmeyelim yaa.biz burada bu erkeklerin rahatligini tartisalimm...

Erkekler hem regl olsunlar hem hamile kalsinlar hemde sancilari cekip dogursunlar.bu durumda bize ne kaliyo acaba

Back
X