• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarrrrr burayaa...

Ben hep diyorum bi yeri temiz bulmak istiyorsan kirletmeyeceksin sen hem çevreni kirlet istediğin gibi yaşa sonra kalk ben temiz çevre istiyorum de hee canım olduu:KK53:

Kizlar bu sitede en cok okudugum konulardan biri.bekaret konusu.
Bende kadinin da erkeginde bakir olmasindan yanayim.benim fikrim ve gorusum bu.
Organik gibiii.hahhaha.
Neyse bu erkekler gezip gezip,onunla bununla her halti yiyorlar.sonra gelip bakire kiz ariyorlar.bundan nefret ediyorum.
Bazen dusunuyorum,kizlarin kizlik zari var.biriyle birliktelik oldumu olmadi mi belli.erkeklerin neden yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.onlarinda kabuklari olaydi eyiydiii...diyorum yaaaaaaa....
Bir dert paylaşımı değil, derman aramıyorsun, amaç ne?????

Herkes bildiği gibi yaşasın, kendi gibi olanlada evlensin. Ben niye dert edineyim milletin bekaretini, bakirliğini :):KK70:

Herkes kendinden meshul. Birini kandıranlar, edenler bunlar onların sorunu. Oturupta buna kafa yormam açıkcası. Herkese kendi fikri en doğrusu gelir çünkü. Ha bakir erkek isteyende evleneceği kişiyle konuşur görüşür. İnanıp inanmayacağıda güven meselesi. İstersen bin sayfa konuş burada yine bildiğini okuyacak insanlar

Bunun bir ''dert'' olduğunu sanmıyorum.Bu bölümün amaçları dışına çıkılmış, polemik oluşturulmak istenmiş.Yemedik :KK53::KK53::KK53:

Back
X