• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarrrrr burayaa...

Neden karissin ki.ben butun kadinlarin dusuncesini paylastim....kadinlar bakire olsun erkekler bakir olmamayabilr demedimki.
Bazilaribu konuya negerek vardi diye yazmislar ama var.onemli bir konu.
Hayir genelde bekaret konu olunca herkes hurraa cullaniyo konuya. Basligi görünce öyle bisey bekledim. Keske de oyle olsaymis. Tartismaya acik bi konu tartisirdik.

Neden karissin ki.ben butun kadinlarin dusuncesini paylastim....kadinlar bakire olsun erkekler bakir olmamayabilr demedimki.
Bazilaribu konuya negerek vardi diye yazmislar ama var.onemli bir konu.
konu önemli tabiikide ,kadın yada erkek yalanda söyler isterse..

Onu bunu bilmem de eksisozluk'te bekaret mevzusunda pembe pembe konusanlara inanmayin, yalan ediyorlar. O ipneler kiz tavlama derdinde. Yakin zamanda da analarinin onlara buldugu bakire kizlarla evlenecekler.
Hii taniyom birini, dugunune gidip pipisine kırmızı kuşak bagliycam.

Aynen. O 'Kezban Türk kızı' geyiğini bu kadar uzatma sebepleri dahi bu, yurdum kızlarının 'rahat' olmasını sağlama. 2 sene önce falan hala Facebookum varken, lisedeyken bir sene aynı dersaneye gittiğim ergen ruhlu, abazan bir adam vardı listemde.
Duvarına şuna benzer bir şey yazmış: Evet kızlar Türk erkekleri olarak itiraf ediyoruz, Kezban deyimini sizler de yabancı kızlar gibi rahat olasınız diye Türk erkekleri olarak kafa kafaya verip 1 sene önce biz icat ettik.
Millet de beğenmiş, sözüm ona espri ama aslında hakikatin ta kendisi. :KK14:
Herkesin evlenmeye adam ararken kriterleri vardır ya: Yok mühendis olsun, yok arabası olsun, kumarı alkolu olmasın benimki de ekşi sözlük abazanı olmasındı.:KK69: Olmadı da. :KK76:(Abazan olmayan yazarlarını tenzih eder, gözlerinden öperim.)

Back
X