- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Yok ya değildir heralde bunun Türkçesi düzgün :)Evde kendi kendime guluyorum etrafmdakiler acayip acayip bakiyolar bana sabahki zeliha gelinmi bu baci acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya değildir heralde bunun Türkçesi düzgün :)Evde kendi kendime guluyorum etrafmdakiler acayip acayip bakiyolar bana sabahki zeliha gelinmi bu baci acaba![]()
Noterden "aslı gibidir" diye onaylatmak gerekir herhalde.
Bakir erkek nasil anlasilir biri beni aydinlatsin![]()
Zelihanin konusu ne oldu gercekten bn sonuna yetisemedimYok ya değildir heralde bunun Türkçesi düzgün :)
Ay yok bilmiyorum, ne kaçırdım?valla bayilcam gulmekten simdi
Sabahki konuyu bliyomusun zeliha baciyi
Baksirimla uzaniyorum hahahaBozerla dolasir.![]()
Biraz önce kilit gördüm kapatmış mune, bende bakmadım ki :)Zelihanin konusu ne oldu gercekten bn sonuna yetisemedim![]()
Köğför de çalışan bi zeliha gelin vardi da en son fötibor pasta yapmya gtmistiAy yok bilmiyorum, ne kaçırdım?
Konunun ismi neydi bn bidaha okuyayimda guleyim azcikBiraz önce kilit gördüm kapatmış mune, bende bakmadım ki :)
HhahaKöğför de çalışan bi zeliha gelin vardi da en son fötibor pasta yapmya gtmisti
selam dı. Mune çözmüş ya ifşa ederdim de neyse falan demiş. Erkekti heralde. Yada 2. üyeliği olan biriKonunun ismi neydi bn bidaha okuyayimda guleyim azcik
Bende gordum smdi canim bence 2. Uyelik tiselam dı. Mune çözmüş ya ifşa ederdim de neyse falan demiş. Erkekti heralde. Yada 2. üyeliği olan biri
O nasil biseydi nasil kacirdim yaHhaha
Bir ara 'bekret' konusu vardı bir de, o geldi benim de aklıma şimdi.
Ne insanlar var ya .. ama iyi ki var onlar yoksa kime gulecegiz dimi amaEski bir olaydı o bayağı. Yine bekaret konusu vardı, hafif atarlı bir üye açmıştı da "bekret" diye yazıyordu. Bayağı bir süre herkes bekret aşağı bekret yukarı yorum yapıyordu![]()
Bence o üye fetibörle aynı üyeselam dı. Mune çözmüş ya ifşa ederdim de neyse falan demiş. Erkekti heralde. Yada 2. üyeliği olan biri
millet sıkıldı bekaret olayından..daha heyecan veriici konular lazım bize..![]()
ya adam 40 yaşına dek evlenmediyseBakire olup bakir erkek istemek ne kadar hakkınsa onların da bakir olmayıp bakire kadın istemek o kadar hakkı. Tercih meselesi sonuçta. Renkler ve zevkler tartışılmaz lafı vardı bir ara yoksa doksanlarda mı kaldı?