kızlarrrrr hamileyım :D

24 yasındayım canım uzun bır sevgılılık donemım oldugu ıcın yasamk ıstedıgım her seyı şimdilik yasadım bende bunu cok dusundum acaba erkenmı dıye ama kendı kendıme konustukca 24 yasın anne olmak ıcın gayet uygun olduguna karar werdım

benim problemli bir gebelik olacak sanırım çift rahim varmış erken doğum ve sezeryan garanti tabi yasatabilirsem bebeğimi dua edin kızlar çok ihtiyacım var çok korkuyorum bişey olacak bebeğime diye

anladim cnm bende yeni 23oldum eger esini iyi taniyosan yasadigini yasadiysan beklemenin geregi yok dikkat et yeni evliler iliskiye girmek ister heves olurya o yüzden dikkat et benimki riskli oldugu icin yasak cok is yapma yediklerine dikkat et

benim problemli bir gebelik olacak sanırım çift rahim varmış erken doğum ve sezeryan garanti tabi yasatabilirsem bebeğimi dua edin kızlar çok ihtiyacım var çok korkuyorum bişey olacak bebeğime diye

sakin korkma cnm icini skma ferah tut ins bisi olmucak doktorun dedimi sana bi sorun olur diye

yok ikiz değil dünyada nadir görülen birşeymiş doğuştan gelirmiş vede tedavisi yok oda beni buldu

şimdi netten araştırdım, evet nadirmiş, ama sorun yaratmayadabilirmiş, inşallah seninkide sorunsuz olurrrr, ALLAH daha kötüsünden korusun, neler var arkadaşım, ne hastalıklar var..... neyse bol bol dua et, umarım istediğin gibi olur

allahım sana güç kuvvet versin..sabırlı ve uzun bir yolculuğa ilk adımlar....rabbim senide o miniğini de korusun inşallah..hayatından stresi uzaklaştır zaten bebişten sonra lohusalık biraz stress yapıyor..kendimi hatırladım bi anda..bende çok uyuduğum için doktora hormon testi yaptırmaya gitmiştim o an öğrendim..süprizdi benim için...

ve ben sezeryanla doğum yaptım mecburen.erken doğdu minik kızım zümra'm...hiç korktuğum gibi olmadı gönlünü ferah diyeyim...hayırlı haberlerini bekliyorum canım

çok sağolun allah razı olsun.. benim ki 7 yada 8 aylık doğacak hoş o daha belli olmaz da bakalım hayırlısı.. seninki ne kadarlık doğdu

haklısın bunla çok şükür çok teşekkür ediyorum..ayrıca kocamaaannn amin diyorum

anladim cnm bende yeni 23oldum eger esini iyi taniyosan yasadigini yasadiysan beklemenin geregi yok dikkat et yeni evliler iliskiye girmek ister heves olurya o yüzden dikkat et benimki riskli oldugu icin yasak cok is yapma yediklerine dikkat et

öyle yapıcam artık aman oda hevesını bebiş dogduktan sonraya saklasın

bebeğiniz hayırlı olsun düğün hediyesi olarak gelmiş size , allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…