- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
en son adet gördüğüm tarihmi 2 haziran
hayirli ugurlu olsun gercekten büyük cesaret etmisin ben yeni evliyken hamile kalirim diye korkardim anca 3sene sonra bebege sicak bakmaya basladim önce evliligin tadini cikardim gezdik tatillere gittik düsünmedik hic yani :) yasin kac ins cok kücük deilsin yoksa zor olur senin icin bu arada bende 7 haftalik hamileyimcok yok aramiz
hayırlı olsun.. benimki 6+6 haftalık sanırım 7 hafta oluyo.. sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin allahım inşallah
aramızda 10 gün felan varrrr
benim problemli bir gebelik olacak sanırım çift rahim varmışerken doğum ve sezeryan garanti tabi yasatabilirsem bebeğimi dua edin kızlar çok ihtiyacım var çok korkuyorum bişey olacak bebeğime diye
kızlar bıde bu evde yapılan testlere ne kadar guvenılır kan testını yaptırıcam da yarın iki kere yaptım ıkısındede kırmızı cızgıyı gordum
24 yasındayım canım uzun bır sevgılılık donemım oldugu ıcın yasamk ıstedıgım her seyı şimdilik yasadım bende bunu cok dusundum acaba erkenmı dıye ama kendı kendıme konustukca 24 yasın anne olmak ıcın gayet uygun olduguna karar werdım
benim problemli bir gebelik olacak sanırım çift rahim varmışerken doğum ve sezeryan garanti tabi yasatabilirsem bebeğimi dua edin kızlar çok ihtiyacım var çok korkuyorum bişey olacak bebeğime diye
inşallah sağlıklı olurlar, ilk defa duyuyorum ikiz felan olmasın
yok ikiz değil dünyada nadir görülen birşeymiş doğuştan gelirmiş vede tedavisi yokoda beni buldu
allahım sana güç kuvvet versin..sabırlı ve uzun bir yolculuğa ilk adımlar....rabbim senide o miniğini de korusun inşallah..hayatından stresi uzaklaştır zaten bebişten sonra lohusalık biraz stress yapıyor..kendimi hatırladım bi anda..bende çok uyuduğum için doktora hormon testi yaptırmaya gitmiştim o an öğrendim..süprizdi benim için...
ve ben sezeryanla doğum yaptım mecburen.erken doğdu minik kızım zümra'm...hiç korktuğum gibi olmadı gönlünü ferah diyeyim...hayırlı haberlerini bekliyorum canım
şimdi netten araştırdım, evet nadirmiş, ama sorun yaratmayadabilirmiş, inşallah seninkide sorunsuz olurrrr, ALLAH daha kötüsünden korusun, neler var arkadaşım, ne hastalıklar var..... neyse bol bol dua et, umarım istediğin gibi olur
anladim cnm bende yeni 23oldum eger esini iyi taniyosan yasadigini yasadiysan beklemenin geregi yok dikkat et yeni evliler iliskiye girmek ister heves olurya o yüzden dikkat et benimki riskli oldugu icin yasak cok is yapma yediklerine dikkat et
bebeğiniz hayırlı olsun düğün hediyesi olarak gelmiş size , allah analı babalı büyütsün inşallah.
slm cnm nbr kan testi filan yaptirdinmi yada doktora gittinmi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?