var canım ben duydum.başka bi forumdabi arkadaş iki keredoğal yoldan ikizi oldu...
benim anneannem..
ikiz teyzelerim ve dayılarım var....
Anneannemin bir tane üçüz gebeliği,anneannemin annesinin de 2 kez ikiz gebeliği varmış..Kayınvalidem de ikiz eşi..
Ben de iki kez üstüste ikizlere hamile kaldım ama tedavi sonucu tesadüfen ikiz oldu....:)
Yani 2 atne ikiz bebeğin var ölemi ne güzel inşallah Allah banada nasip eder daha çok umutlandım mesajlarınız sayesinde tşkler :)
İlk ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim malesef..Şu an 1 tane ikizlerim var..Kız-erkek...
3 tane ikiz gebelik mi :O inanılır gibi değil arka arkayamı doğurmuş ki 3 doğumda 6 çocuk iyiymişcvp için tşkler
Arkadaşlar ben geçen yıl çift yumurta ikizi (kız) bebeklerime hamile kaldım ama malesef amniyon suyunun azalması sebebiyle 20 haftalıkken erken doğum yaptım ve kızlarım çok küçük oldukları için yaşamadılar9 yaşında bir oğlum var (Rabbim oğluşuma uzun ömür versin inşallah) Allah izin verir nasip ederse tekrar bebiş istiyorum ama içimde uhde kaldı çok üzüldüm çok zor günler geçirdim içimdeki sızı geçmiyor sanki bir daha ikiz bebeklerim olsa acım sızım biraz olsun hafifleyecek..! yani 2 kere üst üste ikiz bebeklere gebe kalan oldumu? hiç bunuda duymadım bilemiyorum ama çok merak ediyorum, acaba % kaç? böyle bi şansım var bunu bilmek istiyorum ... şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşekkürler bilgilerinize ihtiyacım var ...
tam o heyecanı tadacakken böyle üzücü bi imtihanla bebeklerini kaybetmişsin geçmiş olsun.. inşallah bundan sonra Allah gönlüne göre ve hayırlısı olanı nasib etsin canım.. benimde 1 kızım var 8 yaşında olacak önümüzdeki günlerde.. bizde istiyoruz ama kısmet olmuyor.. bu ay da olmazsa aşılamaya niyetlendik
soruna gelince.. bi arkadaşımızın ikiz bebekleri bir kaç ayda düşükle sonuçlandı.. sonra tekrar ikiz hamile kaldı fakat erken doğum oldu.. ikiside normal yolla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?