kızlarrrrr lütfenn iş için önemli falıma bakar mısınız?

katre i matem

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
627
249
323

kızlar nişanlıyım ve iş konusu ne yazık ki sorun hatta büyük sorun ise girmediğim için oturacağımız yer bile belli değil falıma bakıp bana yardımcı olur musunuz?

canım ben sana 1-2 bişeyler söyleyeyim. :) nişanlı olduğunu belirtmişsin zaten nişanlın buğday tenli uzun boylu zayıf biri ilişkinizde yeni değil köklü ve sana sevgisi gerçekten çok derin. evlilik ne zaman düşünyorsunuz bilmem ama 5 rakamı çok belirgin çıkmış 5. ayın sonu gibi gördüm ben çok güzel bir evlilik ve ilk çocuğunu erkek olarak çok bariz gördüm. iş konusu canını çok sıkmış hatta olur gözüyle bakmışsın ama olmamış. ama karşına 3 vakit diyeceğim 3 hafta yada 3 ay içerisinde biri vesilesiyle ayağına gelecek. sevgiler herşey gönlünce olsun :)))

çok teşekkür ederim canım ya çok doğru nişanlımı birebir tarif etmişsin ve dediklerin aynen doğru inşallah dediğin gibi gerçeklerşir bu arada mayısta düşünüyoruz düğünü kısmet olursa isabetliydi özelden sana bişeyler sorabilirmiyim

bu arada ben falcı değilim bir sürü fincan gelmiş rasgele bakınırken gördüm burdaki arladaşa öylesine yazdım. birde ukalaca falıma baksana falan hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…