evlen diyen arkadaşlar olayı abartmışlar bir kızın erkek arkadaşı olamaz mı üstelik erkek arkadaşınız sizin olduğunuz şehre gelmek kadar radikal bir karar almışsa zaten size çok değer veriyor ve sizinle ilerde evliliği düşünecek kadar ciddi bence, yoksa kimse düzenini bozmaz kolay kolay. anlattığınız durumda hiçbir yanlışlık yok rahat olun[/QUOTE
Fedekarlıktan başka bir şey sezdim. Düzen bozma meselesine katılmıyorum kadın olsa neyse.Ama erkekler biz gibi düşünmez. Konya rahat bir şehir değil ayrıca . Bir kere ev bulmada sorun yaşayacak . Sonra sizle oturmak isteyecek. İlerde yaşayarak öğreneceksiniz.
Atanıp başka şehre gitmesine izin vermez seven adam. Yanına gelmek sadece pratik çözümdür.
Anlatılan durumda bir gaiplik yok ama erkek arkadaş sorunu değil ayırca. Sadece erkek arkadaşın yaklaşımı biraz garip geldi. Yanlız başına bir bayan yanlız bırakılmaz ama peşnden gelmek düşündürücü.
Siz çok düşünceli birisiniz oda bunu sezdiyse Konya da daha rahat sizinle gezeceğini düşünmüş gibi geldi. Sonra konu sahibi üzülmesin.