kızlarrrrr yardımınıza ihityacımm varrr acİL, önerileriniiz çok önemlii benim için..

qulnihalll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
88
8
46
Amasya
Bayanlar konuya nasıl girsem bilmiyorummmm, ne yapsam ne alsam karar veremedimmm.Sizin fikirleriniz çok önemli benim içiN. Sewgilimin doğum günü yaklaştııı! :( ben hala ne yapıcağıma karar veremedim. Geçen yılda aynı muhabbeti yapmıştı, bir öpücük versen yeter aşkım falan derken gel gelelim ben bişey yapamadım o gün öle boş boş hediyesizz kuru kuru geçtii, yine aynı şey olsun istemiyorum.. ben çok mahcubum ona karşı oyüzden de, böle değişik hoşuna gidebilcek bişeyler yapmak istiyorum. Beyimiz akrep burcuu, öle herşeyi; beğenmez, giymez, sürmez, takmaz vs vs.. ne yapıcaammm bana lütfen fikir verinn... ilişkimiz yaklaşık 2 yılı geçtii.. yardımm yardım yardımmmm lütfen lütfeeennn.. bişeyler söyleyinn bana..

sevgılını senden dah acok kımse tanıyamaz.. sen bıse bıraz sevgılınden yanı nelerden hoslandıgından bahsetsen.. cunku bıraz zor galıba.. hanı herseyı begenen bırı olsa. ınsan bı cok alternatıf uretebılır... :ssz:

böle kendini beğenmiş bi tip. Artist biraz anlıyacağın. ben şimdi gider bişey alırım beğenmez,belli etmese de giymez takmaz kısacası kullanmaz. Çok seçici öle marka takıntısı fln yoktur ama seçicidir işte :/ Ben saat fln almak istemiştim ama karar veremedim.. :(((

güldürdün benı :14: nası tarıf edıoosun yaa.. cok içtensinn....
saat olabılır ama ıyı dusun derım ben.. tarz bısıler olsun.. pekı maddı acıdan rahatmısın??

Aynı durum bende de var, ve zaman yaklaştı değil mi:)
Siz yazınca malesef farkına vardım ve sıkıntıya düştüm...
Bu arada geçen yılı boş geçirmiş olmanıza gerçekten içerledim şuan.
1 haftadır en yakın arkadaşlarımın arası sırf bu yüzden açık, öyle günlerde el kol sallayarak gezinmeyi kabul edemeyenlerdenim.
Geçen yılı telafi etmek adına gerçekten güzel bir şeylere ihtiyacınız var.
Şimdi öncelikle bir şeyler yapmak( kendi emeğinizle ya da dışarıda bir organizasyon ayarlamak) mı istersiniz ya da onun istediği, işine yarayacak bir şeyler satın almak mı?

O kadar kararsız kaldım ki düşün halimiii :( Öğrenciyimm üniversitede, ailemin gönderdiği kadar ama para sıkıntı değil ne alabileceğime karar versem; ah bulup buluştururum bir şekilde..

O kadar kararsız kaldım ki düşün halimiii :( Öğrenciyimm üniversitede, ailemin gönderdiği kadar ama para sıkıntı değil ne alabileceğime karar versem; ah bulup buluştururum bir şekilde..

kendını sıkıntıya dusurmen oyle cok hosuna gıtmez zannetmıyorum..gecenlerde bı arkadas bı topık acmıstı.. sevgılısıne kalplı kurabıyeler yapmıs ve kalplı bu kutuya koyup ona goturmus. sadece bunu yap demıyorum ama alternatıf olabılır dıe dusunuorum.. :32:

Aynı durum bende de var, ve zaman yaklaştı değil mi:)
Siz yazınca malesef farkına vardım ve sıkıntıya düştüm...
Bu arada geçen yılı boş geçirmiş olmanıza gerçekten içerledim şuan.
1 haftadır en yakın arkadaşlarımın arası sırf bu yüzden açık, öyle günlerde el kol sallayarak gezinmeyi kabul edemeyenlerdenim.
Geçen yılı telafi etmek adına gerçekten güzel bir şeylere ihtiyacınız var.
Şimdi öncelikle bir şeyler yapmak( kendi emeğinizle ya da dışarıda bir organizasyon ayarlamak) mı istersiniz ya da onun istediği, işine yarayacak bir şeyler satın almak mı?

aynı şeyi o yapsa :( kızar küserdim heraldee.. ama benim saflığıma denk gelldiii,dedim alamadım bişey süpriz olucak şekilde, hem beğenir beğenmez güvenemedim açıkcasıı, ztn tek sıkıntıda buydu ne alıcam alıcam derken derkeenn o gün gelip çatmıştı, barii gidip kendine seçtireyim yok yok illallah nereye götürdüysem ne denettiysem diretti almamakta, kırıldığındandı belkii, belkii de masrafa sokmak istemedii, belki de maddi açıdan ağır gelir die istemedii hiç bişey, beğendiremedim kısaca, bilemiyorum artık.. evet zaman yaklaştıı yaklaşık 20 gün var mutlaka bişeyler yapmam lzm. Organizasyondan fln pek hoşlanmaz öle öne çıkmaları sevmez, doğum gününü evde kalıyorum burada kutlayabilirimm.. ama tek sorunum ne alabiliceğimm

Şimdi ben kısaca sıralayayım bir neler aldığımı bugüne kadar, belki aklınıza yatan bir şey olur.
Bir kere benim sevgilim de akrep(bende öyleyim gerçi ama zıtız), o yüzden malına mülküne hele de arabasına inanılmaz düşkündür.
Arabasının minyatürünü almıştım, bir başına taç yapmadığı kalmıştı:)
Giyim, kuşam, temizlik, aksesuarlar dediğiniz gibi akrep erkeğinin çok ilgisini çeker.
Ben de bu yüzden kol saati, kol düğmesi, çeşitli kıyafetler, parfüm setleri falan almışlığım vardır.
Ayrıca özel olduğunu görmek çok çok hoşlarına gider, bazı özel günlerde onun en sevgiği yemekleri yapardım götürürdüm
Çorbasından mezesine, ara sıcaktan ana yemeğine tatlısına ve içeceğine kadar sofrayı donatırdım, zıplardı yerinde mutluluktan:)))
Yaşadığımız şehre yakın 150 km civarında bir yere rezervasyon yaptırmıştım bir kere, nasıl diyeyim çiftlik gibi.
Sabahtan akşama kadar gezdiğimiz, adeta 100 yıl öncesine dönüp yaşadığımız bir gün oldu bizim için, yine bizimki havalara zıplıyordu:)

kendını sıkıntıya dusurmen oyle cok hosuna gıtmez zannetmıyorum..gecenlerde bı arkadas bı topık acmıstı.. sevgılısıne kalplı kurabıyeler yapmıs ve kalplı bu kutuya koyup ona goturmus. sadece bunu yap demıyorum ama alternatıf olabılır dıe dusunuorum.. :32:

fikrin çok hoşuma gitttii :)) alabiliceğim bişeyin yanına çok yakışır die düşündüm şu an :))) teşekkür ediyorum aklıma gelmemiştiii..

Şimdi ben kısaca sıralayayım bir neler aldığımı bugüne kadar, belki aklınıza yatan bir şey olur.
Bir kere benim sevgilim de akrep(bende öyleyim gerçi ama zıtız), o yüzden malına mülküne hele de arabasına inanılmaz düşkündür.
Arabasının minyatürünü almıştım, bir başına taç yapmadığı kalmıştı:)
Giyim, kuşam, temizlik, aksesuarlar dediğiniz gibi akrep erkeğinin çok ilgisini çeker.
Ben de bu yüzden kol saati, kol düğmesi, çeşitli kıyafetler, parfüm setleri falan almışlığım vardır.
Ayrıca özel olduğunu görmek çok çok hoşlarına gider, bazı özel günlerde onun en sevgiği yemekleri yapardım götürürdüm
Çorbasından mezesine, ara sıcaktan ana yemeğine tatlısına ve içeceğine kadar sofrayı donatırdım, zıplardı yerinde mutluluktan:)))
Yaşadığımız şehre yakın 150 km civarında bir yere rezervasyon yaptırmıştım bir kere, nasıl diyeyim çiftlik gibi.
Sabahtan akşama kadar gezdiğimiz, adeta 100 yıl öncesine dönüp yaşadığımız bir gün oldu bizim için, yine bizimki havalara zıplıyordu:)

ayyyy bunlar çok güzel şeylerrr :))) bende şu an mutluluktan nasıl neşelendimm sorma :)) bunlardan biri de olabilirr çok da hoş olurr valaa :))))

ben gecen kış nısanlıma (suan evlıyız) bot,atkı, mont almıstım.. ıcınede not yazmıstım.. bensız kaldıgında bunlar senı ısıtsın sevgılım... nıce mutlu yıllarda benden baska hıc bırseyın sıcaklıgını hıssetmemen dılegıyle... felan fılannn...

ayyyy bunlar çok güzel şeylerrr :))) bende şu an mutluluktan nasıl neşelendimm sorma :)) bunlardan biri de olabilirr çok da hoş olurr valaa :))))

Aslında hediye almak işin en kolay kısmı gerçekten.
Erkeğe alınabilecek şeyler zaten sınırlıdır ya kıyafet, ya bakım ürünleri, saat, ayakkabı vb.
Önemli olan bunları nasıl sunacağınız:)
Evde kalıyorum demişsiniz, bence akşam için gerçekten şahane bir sofra hazırlayın.
Neleri seviyorsa yapın, evi bir güzel süsleyin öyle çiçek böcek değil ama onun fotoğrafları baş köşelerde olsun.
Sevginizi anlatan postitleri duvarlara yapıştırın, giyinin süslenin ve eve gelmesini bekleyin derim:)

basbasayı soylememın nedenı.. guzel bı sofra hazırla.. sonra baska bı odada da mumlar cıcekler pastasını hazırla... ıkı kadeh.. bı ıckı sısesı (sarap romantık olsun dıe) ılla bısı almak gerekmıoo mutlu anlar yasatmakta cok onemlıı

ben gecen kış nısanlıma (suan evlıyız) bot,atkı, mont almıstım.. ıcınede not yazmıstım.. bensız kaldıgında bunlar senı ısıtsın sevgılım... nıce mutlu yıllarda benden baska hıc bırseyın sıcaklıgını hıssetmemen dılegıyle... felan fılannn...

Senin adına çok sevindiiiimm.. Nişan evlilik fln ALlah mesut etsiinn ayrmasın yanından sevdiğiniii kimseninn.... aynıı şey bana yapılsaaa bir kere daha aşık olurdum heraldee :)) düşünücemmm teşekkür ederimmmmmmm :)))))

Aslında hediye almak işin en kolay kısmı gerçekten.
Erkeğe alınabilecek şeyler zaten sınırlıdır ya kıyafet, ya bakım ürünleri, saat, ayakkabı vb.
Önemli olan bunları nasıl sunacağınız:)
Evde kalıyorum demişsiniz, bence akşam için gerçekten şahane bir sofra hazırlayın.
Neleri seviyorsa yapın, evi bir güzel süsleyin öyle çiçek böcek değil ama onun fotoğrafları baş köşelerde olsun.
Sevginizi anlatan postitleri duvarlara yapıştırın, giyinin süslenin ve eve gelmesini bekleyin derim:)
anı anda aynı seylerı yazıyoruzzz :):) :1:

Senin adına çok sevindiiiimm.. Nişan evlilik fln ALlah mesut etsiinn ayrmasın yanından sevdiğiniii kimseninn.... aynıı şey bana yapılsaaa bir kere daha aşık olurdum heraldee :)) düşünücemmm teşekkür ederimmmmmmm :)))))
cok tesekkur derım allahım her sevenı kavustursun herkesın askını evlılıkle taclandırsın

Back
X