kızlarrrrr yardımınıza ihityacımm varrr acİL, önerileriniiz çok önemlii benim için..

basbasayı soylememın nedenı.. guzel bı sofra hazırla.. sonra baska bı odada da mumlar cıcekler pastasını hazırla... ıkı kadeh.. bı ıckı sısesı (sarap romantık olsun dıe) ılla bısı almak gerekmıoo mutlu anlar yasatmakta cok onemlıı

hakLısınn aslınDa... :))) ben hiç öyle düşünmemiştiiimmm.. canımm çok saoll çok değişik fikirler var. Hepsiii çok güzeellll.. değişik bişey olur hoşuna da gidiceğine eminimm :)

akrep kadınları bılıyoruz ısımızı :32:
:32: benımde yukselenım akrep

Biliyoruz valahi, erkekler korksun bizden:1: de benim karşı taraf da akrep:1:
Bizim doğumgünlerimiz arasında 3 gün var ve niyeyse önce onunki!!!
Ben de tutuştum şuan ben ne yapsammmm:ssz:

hakLısınn aslınDa... :))) ben hiç öyle düşünmemiştiiimmm.. canımm çok saoll çok değişik fikirler var. Hepsiii çok güzeellll.. değişik bişey olur hoşuna da gidiceğine eminimm :)

rıca ederımm.. butun fıkırlerı bırlestırrr :16:cocuk bayılsınnnn

Aslında hediye almak işin en kolay kısmı gerçekten.
Erkeğe alınabilecek şeyler zaten sınırlıdır ya kıyafet, ya bakım ürünleri, saat, ayakkabı vb.
Önemli olan bunları nasıl sunacağınız:)
Evde kalıyorum demişsiniz, bence akşam için gerçekten şahane bir sofra hazırlayın.
Neleri seviyorsa yapın, evi bir güzel süsleyin öyle çiçek böcek değil ama onun fotoğrafları baş köşelerde olsun.
Sevginizi anlatan postitleri duvarlara yapıştırın, giyinin süslenin ve eve gelmesini bekleyin derim:)

aynen bi de benim sevgilimmm aşırı seçici olduğundan daha da sınırlı :)) ama düşüncesi bile güzeell :)) teşekkür ediyorummmmm

Biliyoruz valahi, erkekler korksun bizden:1: de benim karşı taraf da akrep:1:
Bizim doğumgünlerimiz arasında 3 gün var ve niyeyse önce onunki!!!
Ben de tutuştum şuan ben ne yapsammmm:ssz:
bence hıc tutusmaa rahat ol.. cok yaratıcısın mutlaka bıseyler bulursunn.. cunku suna ınanıyorum ne kadar fıkır alsakta onları bızden daha fazla kımse tanımıoo.. bızz kadınlarrr bılırız ısımızı yaa :16:

burda sıkıntısı olan bırını rahatlatmak bana nası bı huzur vereıo anlatamam... :21::21:

bence hıc tutusmaa rahat ol.. cok yaratıcısın mutlaka bıseyler bulursunn.. cunku suna ınanıyorum ne kadar fıkır alsakta onları bızden daha fazla kımse tanımıoo.. bızz kadınlarrr bılırız ısımızı yaa :16:

Öyle ama bende fikir bitti valahi.
6 yıl bitmek üzere...
6 doğumgünü, 6 yıl dönümü, 6 yılbaşı, 6 sevgililer günü, 6 tanışma yıldönümü....
Beyin bitti artık bende:1:
Ne alınacak bir şey kaldı, ne görülecek yeni yer.
Kalakaldım dımdızlak ortada:52:

ayyy siz böyle konuşunca nasılll rahatlıyorum anlatamam... verilen fikirler harikaa.. içlerinde yapabiliceğiimmm ne de güzel şeyler varmış oturup düşünsem hiç aklıma gelmezdii ama :)))

Öyle ama bende fikir bitti valahi.
6 yıl bitmek üzere...
6 doğumgünü, 6 yıl dönümü, 6 yılbaşı, 6 sevgililer günü, 6 tanışma yıldönümü....
Beyin bitti artık bende:1:
Ne alınacak bir şey kaldı, ne görülecek yeni yer.
Kalakaldım dımdızlak ortada:52:
:28:sevgılım benım suprızlerıme alısıksın sen bu senekı suprızımde sana bısey yapmamak oldu de.. ınan sok olcaktıkkk:9:

ayyy siz böyle konuşunca nasılll rahatlıyorum anlatamam... verilen fikirler harikaa.. içlerinde yapabiliceğiimmm ne de güzel şeyler varmış oturup düşünsem hiç aklıma gelmezdii ama :)))

ama sımdı ne yaptıgını bılmekte hakkkımız ımı... bızı haberdar edersınnn...:10::10:

:28:sevgılım benım suprızlerıme alısıksın sen bu senekı suprızımde sana bısey yapmamak oldu de.. ınan sok olcaktıkkk:9:

Hahahahahha:1:
Gerçekten şahane olur, zaten geçen yıl askerdeyken unuttu beyimiz doğumgünümü.
Ertesi gün dank etti uzunca süre konuşmadım onunla, yapmasam hakkımdır gayette değil mi:1:
Konu sahibi arkadaşım, farkındaysan konuna yancı çıktım kusuruma bakma ne olur, bir anda bana da dank etti çünkü.

Ertesi gün dank etti uzunca süre konuşmadım onunla, yapmasam hakkımdır gayette değil mi:1:
Konu sahibi arkadaşım, farkındaysan konuna yancı çıktım kusuruma bakma ne olur, bir anda bana da dank etti çünkü.

hahahhaha cok sekersınız kızlarr yaaa :1: ''yancı cıktım '' hee guldum buna cok..
ama canım askerdeyken normaldır yaa.. bıde trıp atmıssınn :15: bı daha tovbe unutmaz herhalde...

ama sımdı ne yaptıgını bılmekte hakkkımız ımı... bızı haberdar edersınnn...:10::10:

eveeett etmez olur muyum hiiççç :))) şimdiii birazcık hayallere dalsammm :)) surat ifadesiniii yeriiimm onunn tuhaf bi gülümsemeyle bana sarılsın yeterrr :)))) tekrar tekrar teşekkür ediyorummm hepinizeee.. :)))

eveeett etmez olur muyum hiiççç :))) şimdiii birazcık hayallere dalsammm :)) surat ifadesiniii yeriiimm onunn tuhaf bi gülümsemeyle bana sarılsın yeterrr :)))) tekrar tekrar teşekkür ediyorummm hepinizeee.. :)))

ben kendı adıma rıca edıyorum... :16: hep mutlu huzurlu ve ask dolu olun ınsallahh

çık canımmm çık haklısınn valaa :( bende konuşmazdım heralde, yüzsüzlüğüme bakınn halaa :(( o konuştu ama walla ahh kıyamammm bitanecikkk sevgilim yaa..

çık canımmm çık haklısınn valaa :( bende konuşmazdım heralde, yüzsüzlüğüme bakınn halaa :(( o konuştu ama walla ahh kıyamammm bitanecikkk sevgilim yaa..

bısı ıtıraf edeyımmı bende konusmazdım ve konusmadım haatta.. ama zavallı kocacıgım ( ahh kıyamam nasıda masum yatıo suan) suprızını bozdum adamın.. :1:

Rica ederiz ne demek, mutlu edin ve mutlu olun inşallah.
Gerçekten ben de merak ederim, ne yaptın, tepkisi nasıldı eniştenin falan filan...

Ay 2 ay konuşmadım askerdeki adamla, cumartesi onun doğumgünüydü.
Cuma gece çıktım yola gittim yanına, cts tüm gün beraberdik o gece bindim pazar sabah eve geri geldim
Adam salı günü benimkini unuttu valla, yanımda olaydı kırardım kafasını gerçekten.
Arada zaman olsa neyse de nasıl unutursun be adam yanına geldiğimi diye az çektirmedim:1:
Ben de 1 hafta sonra açayım bari yeni konu, orada konuşturalım yaratıcılığımızı:1:

Back
X