tok Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 345 1 118 Ankara 20 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #1 ılk muayneye esımızın gıtmesıde gerekıomu esım gelecektı ama patronu dısarı gıdıomus malesef gelemem dıo ne olacak bılmıorum sorun olmaz herhalde degılmıııı
ılk muayneye esımızın gıtmesıde gerekıomu esım gelecektı ama patronu dısarı gıdıomus malesef gelemem dıo ne olacak bılmıorum sorun olmaz herhalde degılmıııı
gelincik238 Şükürler Olsun Mevlaya... Kayıtlı Üye 18 Şubat 2009 1.769 17 158 Diğer 20 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #2 tok .!.: ılk muayneye esımızın gıtmesıde gerekıomu esım gelecektı ama patronu dısarı gıdıomus malesef gelemem dıo ne olacak bılmıorum sorun olmaz herhalde degılmıııı Genişletmek için tıkla... ben ilk görüşmeye eşimle gitmemiştim. herhangi bir sorun olmadı mrk etme canım. yumurta toplama zamanı gelmişti.
tok .!.: ılk muayneye esımızın gıtmesıde gerekıomu esım gelecektı ama patronu dısarı gıdıomus malesef gelemem dıo ne olacak bılmıorum sorun olmaz herhalde degılmıııı Genişletmek için tıkla... ben ilk görüşmeye eşimle gitmemiştim. herhangi bir sorun olmadı mrk etme canım. yumurta toplama zamanı gelmişti.
Y yasminm Nirvana Kayıtlı Üye 30 Nisan 2009 168 45 643 43 İstanbul 20 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #3 eşinin spermiyogram testi vardır heralde onlarıda götür o zaman eşinin gelmesine gerek kalmaz canım .zaten seni muyene edicekler.
eşinin spermiyogram testi vardır heralde onlarıda götür o zaman eşinin gelmesine gerek kalmaz canım .zaten seni muyene edicekler.
tok Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 345 1 118 Ankara 20 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #4 canım malesef elımızde hıc testler yok ben ılk denemeyı hastanede yaptırmıstım o testlerde hep hastanede kaldı dosyanın ıcınde vermedıler yanı hayırlısı bakalım sagolun kızlar yıne
canım malesef elımızde hıc testler yok ben ılk denemeyı hastanede yaptırmıstım o testlerde hep hastanede kaldı dosyanın ıcınde vermedıler yanı hayırlısı bakalım sagolun kızlar yıne