kızlarrrrrr çokk şükür bende hamileyimmmmmmmm :)))))

achel10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
36
0
86
İstanbul
Kızlarr adetimin üstünden 3 gün geçmiştiki, eczane testi yaptım ve iki cizgi :) ertesi sabah beta hcg yaptırdım sonucum 1605.. öğleden sonra hemen doktora koştum ve evt dün itibariyle 5 haftalık hamileyimm keseyide gördüm. şükürler olsunn.. herşey olması gerektiği gibiymişş çoookk mutluyummm rabbim isteğen tüm annelere bu duyguyu yaşatsın.. opuyorumnanaktan

kalbin güm güm yerinden fırlıyo dimi:) hey gidi ne çabuk geçiyo.tebrik ederim babayıda seni de..Allah kucağına da almayı nasip etsin..herkes uyuyabildiin kadar uyu ararsın sonra dicek ama ben diyorum ki; gez toz çılgınlar gibi..:))

tebrık ederım darısı tüm ısteyenlere ınşallah..

arkadaşlar banada yardımcı olun bizde eşimle bu ay korunmadık daha adetime 10 gün ar belim kasıklarım özellikle akşamları ağrıyo alt karnımdada birşeylerin olduğunu hissediyorum akıntımda var
sizce hamilemiyim dua edin bana ilk olcak 3 senelik evliyim hayırlısı olsun allah hepimize hamişlik nasip etsin:ecrin_bebek:

evt cnmm herkes bol bol uyu ararsın diyorr :))) çok tşklerrrr

ve herkese iyi dilekleri için çok ama çok teşekkür ediyorum arkadaşlaralkisalkisalkis rabbim umarım isteyenlerede en kısa ama en kısa zamanda nasip ederrr dualarım sizlerle yerimseniben

hayırlı olsun tebrkler allah bize de bu duyguuyu yaşatamayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…