- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
sabah gebelik testi yaptım hem sabah atacağım nolur yaşayan birşeyler yazsın hangisine inanayım bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynı test atmadım 6 saat sonraki haliSabah yaptığında görmedim ikinci çizgiyi
Kısaca inanma boşa hayal kurma diyorsunYarını bekle olmaasan tekrarla
Hiçbir belirtim Yok sadece uyku var başka birşey Yok bir de az bişey afedersiniz beyaz akıntım var. Ama her wc ye çıktığımda değil günde 1 ya da 2 kasık ağrım Yok gibiBu şekilde olup hamile olan da var. Ama her şeye hazırlıklı olmak lazım.. Ondan önce belirtiler var mı ? Göğüslerde hassasiyet ve regl ağrısı gibi ağrılar gibi..
İnşallah çok teşekkür ediyorum sizde hamilesiniz dua edin de bende hayırlısıyla hamilelik haberi alayımYarın sabah bidaha yapın umarım vardır..
Kan testi yaptırmaktan o kadar yoruldum ki canım her ay regl gelmeden koşuyorum sonuç hep hüsran bu ay da gebelik testi sipariş ettim önce çift çizgiyi göreyim öyle gideyim diyorumDirek kan tahlili yaptirsan daha kesin sonuç alırsın canim. Inşallah hamilesindir![]()