Kızlarrrrrrr yardım nolur

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
sabah gebelik testi yaptım hem sabah atacağım nolur yaşayan birşeyler yazsın hangisine inanayım bilmiyorum

Sabah yaptığım test

Eklentiler

• 5EC34099-850E-48B6-8A03-7071EEC131F5.webp
    5EC34099-850E-48B6-8A03-7071EEC131F5.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 136
Bu da aynı testin 6 saat ki durumu :KK61:biliyorum diyeceksiniz ki ilk 10 dk geçerli yoksa o beyaz olan kısmı çıkıyor ama sanki bana beyaz değilde daha belli gibi çıkmış emin olamadım:KK24:

Eklentiler

• 061583F9-C73F-46F9-992F-B40087BE3CD3.webp
    061583F9-C73F-46F9-992F-B40087BE3CD3.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 135
Kaç aydır gebelik oluşsun diye beklemekten artık herseye sardım buna bile sevindim:KK61:

Ikincide gözüküyo ama doğruluk payı az bence sabah ilk idrarla yapın daha kesin sonuç alırsınız gününüz geçti mi

Canım doğruluk payı az ama sabah ilk idrarla yaparsan daha kesin sonuç alirsin

Hayır bugün regl günüm normalde 17 şubatta oldum şubat 28 çektiği için 20 Martta olmam lazım yani bugün hiçbirşey yok lekelenme dahi

Üzmek istemem ama 6 saat sonrasının önemi yok inşallah rabbim allahın izniyle kucağını boş bırakmaz çok takıntı yapma oda etkiliyo

Bu şekilde olup hamile olan da var. Ama her şeye hazırlıklı olmak lazım.. Ondan önce belirtiler var mı ? Göğüslerde hassasiyet ve regl ağrısı gibi ağrılar gibi..

Bu şekilde olup hamile olan da var. Ama her şeye hazırlıklı olmak lazım.. Ondan önce belirtiler var mı ? Göğüslerde hassasiyet ve regl ağrısı gibi ağrılar gibi..
Hiçbir belirtim Yok sadece uyku var başka birşey Yok bir de az bişey afedersiniz beyaz akıntım var. Ama her wc ye çıktığımda değil günde 1 ya da 2 kasık ağrım Yok gibi

Regl günüm bugün gecikmeler olabilir diye düşünüyorum bu ay çünkü sınav stresi bir takım şeyler oldu acaba o mu geciktirdi hiç bilmiyorum ama ümit ettim yinede o ikinci çizgiyi görünce acaba mı dedim bir taraftan da 6 Mart yumurtlama tarihim di o gün ki birliktelik te olsaydı şimdiye rahat silik çizgiyi görürdüm diye düşünüyorum:işsiz:

Direk kan tahlili yaptirsan daha kesin sonuç alırsın canim. Inşallah hamilesindir ;)

Direk kan tahlili yaptirsan daha kesin sonuç alırsın canim. Inşallah hamilesindir :KK66:
Kan testi yaptırmaktan o kadar yoruldum ki canım her ay regl gelmeden koşuyorum sonuç hep hüsran bu ay da gebelik testi sipariş ettim önce çift çizgiyi göreyim öyle gideyim diyorum

Back
X