- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
Yaptım ben tekrardan sonucu atıyorum müsait olduğunuzda yorumlarınızı bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sonuçlar bu şekilde ilk 10 dk çıkan sonuç
Yok canım bu sefer hiç olmadı çizgi çıkmadı galiba regl olacağımMerhaba canım
Üzgünüm ama 2.çizgi yok.
Sonradan beliren çizgi oldu mu peki
Yok canım bu sefer hiç olmadı çizgi çıkmadı galiba regl olacağım
Yok canımCanım benim bu ne stres nefesim daraldı yazdıklarını okurken, bi sakin ol önce herşey olur muhakkak. Test ilk 10 dk da çift çizgi verirse gebesin vermezse değilsin, 6 saat geçmiş test sonucu geçersiz. Adetinin üzerinden geçen 10. gecikme gününde testi uygularsan hem hayal kırıklığına uğramamış olursun hem de %99 doğru sonucu alırsın, sürekli oturup beklemek yerine kendine sürpriz yap daha güzel olmaz mı :) Bende çok istiyorum, ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı umarım bu defa olacak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama sen önce bi sakin :)
Yok canımbende kalmadı o sakinlikten 3 düşük olunca artık herseye stres yapar oldum
![]()
genetik testi yapıldı mı?Hiçbir şey Yok herşey yolunda ama kimyasal oluyor kalbi duruyor dış gebelik oluyor 3 oldu sonuç 0 doktorlar bekle diyor 1 yıl olacak Hale’n yok ufak belirtiye bile seviniyorum![]()
Evet ikinci düşükte yapıldı hiçbirşey çıkmadıgenetik testi yapıldı mı?
Anladım seninki kafada bitenlerden, bu şekilde olmaz hayatım destek almanı öneririm inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız, sevgilerEvet ikinci düşükte yapıldı hiçbirşey çıkmadı
Aynen işte başından beri anlatmak istediğim bu önemli olan kafada bitirmek yani kendi kendine aşılabilecek bir durum sen kendin istemezsen hiçbir doktor hiçbirsey yapamaz inşallah hepimiz alalımAnladım seninki kafada bitenlerden, bu şekilde olmaz hayatım destek almanı öneririm inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız, sevgiler