- Konu Sahibi Hersey_sende
Arkadaslar mrb yazip yazmama konisunda tereddutlerim vardi.yazicam kocam8n benden once bir kiz arkadasi varmis ve kizla evpenmek icin aipesiyle gorusmus kizin ailesi biz kizimizi senden daha iyilerine layik goruoruz sana verilcek kizimiz yok demis kizin solyledine horede aile kizini dovmus sutumu helal etmem demis kocamda kiza ailene sole ikna etmeye calis demis kiz hicbir adim atmamis ama kocama hep beni yerketme die yalvarmis kocamda ben yapacagim hwrseyi yaptim ama ailem istemio daha napim demis ayrilalim herkes kaderini yasasin demis kiz ben seni birakmam demis kocamin ailesini arayip aramizi yapin bemden vazgecmesin demis bizde esimle bu surecte tanistik onu goedugumde cok mutsuzdu ben cok neseli ve hareketliyimdir arkadas grubumuz icinde tanistik ve ilk gunden benle ilgilendi eni hic yalniz birakmadi her sorunuma kostu sonra bana durumunu anlatti kizdan ayrildigini ama kizin onu biraomadigini vicdaninin rahat oldg benden cok etkilendigini asik oldg soledi bende bole biseyin icine giremem dedim ve 4 ay gorusmedim bana hep msj atti cvp vermedim aradi acmadim beni hep takip etmis en sonunda ona bi sans verdim ve 1 ay ciktik aonra beni ailemden istedi bu arada kiz sureklisj atti o atmazsa arkadaslarina attirdi esimin ailesine aradi esim telini degistirdi iliskisi oldg ciddi oldg soledi kiz esime ve bana agza alinmayacak kufurler etti esimin ailesini kotuledi bana esimi kotuledi kizin annesi aradi kufur etti kizimi nie almiosun die kadin he kizimi sana vermem dio hem nie almion dio abisi aradi kufur etti kiz esimin akrabalarini aramis bnm hakkimda ileri geri konusmusbeni almadi beni kullandi demis simdide beni neyten whatsaptan takip edio yazdigim herseyi ona yazmisim gibi cvplar veruo bnm adimi biyolojik abla takmis arkdslariyla dalga gecio bnmle cekimdigim resimlerin aynisini kendiside cekinio sevgilisi varmis gibi whatsaptan erkeletle dudak dudga resimler koyiyo kendini rezil ettiginin farkinda deil atama beklio atanmis gibi davranio biz nisanlanirken o da nosanlanmis gibi resimler koyuyoi 1 sebe oldu hala devam edio annemde o kizida dusun hem cevresine hem ailesine rezil oldu dio