kizligimin %30u gitti. lutfen bilgilendirin beni :(

Hayatcım tüm ömrünce kan gelmeyedebilir çünkü bazı zarlar yırtılsa bile kanamıyorlar.Dediğim gibi takma nöyle seyleri kafana bir evlilikle önemli olan karşılıklı sevgi saygı ve güvendir.Sen kendine hayat arkadaşı bulacaksın - sahip değil.

Ülkeler müslüman olmaz , insanlar müslüman olur güzel arkadaşım.
Müslümanlığın temeli de HOŞGÖRÜ'dür.

Evet bende yeniden dr gtmeyi dusunuyrm teskkerlerr

Destegin icin cok teskkurler

Desteginiz sayesinde inanin basim diklesti. Yalniz degilmisim beni desteklicek insanlar varmis meger. Bir dahada asla boyle yargilayici suclayici kucultucu konusmalari dinleyop kendimi ruhsal cokuntuye sokmicam. Sanki her onume gelenle yatcakmisim gibi konstular yaa. Cok sagoll

Ülkeler müslüman olmaz , insanlar müslüman olur güzel arkadaşım.
Müslümanlığın temeli de HOŞGÖRÜ'dür.

Oncelikle sunu belirtim. Yazdiklarinizi okurken her kelimesini ictenlikle ve evett beni anlayan insanlarda varmis diye kendime gelerek okudu. Ne kadar teseekkur etsem azdir. Allahta karsiniza hep iyi niyetli insanlari cikartir ins. Cok sagolunn ilk yazilanlari okuyunca cok uzulmustum. Cunku ben duygularımı ve yasadiklarimi yazmadim sadece kan gelmemenin nedenlerini arastirmak icin net kisa bir sekilde burdaki bayanlarin samimiyetine guvenerek soru sordum ama yemedigim hakaret kalmadi. Ve okudukca bunalima giriyordum neredeyse AMA simdi sayenizde kendimi uzmicam. Cook sagolunn cookkk

yorumunuz hiç hoş değil. yargılamak size düşmez. isteyen kocasıyla birlikte olur, isteyen erkek arkadaşıyla. ahlaken mükemmel olduğunu düşünüp burada ahkam kesenler yok mu acıyorum gerçekten. ilk taşı günahsız olan varsa o atsın. hayatında hiç hata yapmayan varsa, ömrü boyunca da asla yanlış bir şey yapmayacağına garantisi olan varsa buyursun o eleştirsin. sonra eleştirdiğiniz şey başınıza gelsin. çünkü başınıza gelmeden ölmeyeceksiniz!

gerçekten ahlakınıza(!) hayran kaldım. bir peygamber bile zina eden birini hiçbir şekilde eleştirmezken siz bir peygamberden bile üstün mertebede olacaksınız ki burada din adamlığına hatta neredeyse ilahlığa soyunmuşsunuz. hesaplar yalnız allah'adır. eminim burada dini inançlar sebebiyle ya da kültürel sebeplerle bu durumu eleştirenler hayatlarında hiç hata yapmamış, ahlaken edeben mükemmel insanlardır. eminim hepiniz cennetlik olduğunuzu düşünüyorsunuzdur ve eminim hepiniz asla bir hata yapmadan öleceğinize inanıyorsunuzdur.

gıybet etmemiş, bir kalp kırmamışsınızdır. kalbiniz merhamet doludur, yaratılan her şeyi yaratandan ötürü seviyorsunuzdur, sizler nefislerinize engel olan ve bu konuda ömür boyu da engel olacağınıza dair garantisi(!) olan insanlarsınız. ismet sıfatı eminim sizinle vücud bulmuştur. öyle ki buralara gelip eleştirme hakkını kendinizde görüyorsanız olsa olsa meleksinizdir. tabi onlar da hadlerini bilirler ve yargılamayı kimin yapacağının da bilincindedirler.

o nasıl bir inanç o nasıl bir ahlak ki başkasını bir hatasından dolayı aşağılamaya varan tarza konuşturabiliyor sizi. hepinizin ahlakına(!) hayran kaldım doğrusu. çok inançlı olan kimseler için söylüyorum: kınadığınız şey başınıza gelmeden de ölmezsiniz. bilmem belki bir peygamber sözü bir şeyler anlatır size. evlendik bitti sanmayın. ayaklarınızı sağlam tutun, kayıverirsiniz de ne olduğunu anlamazsınız.

kişi ne kadar cahilse ne yazık ki hoşgörüsü de o kadar az oluyor. bu toplumu ne yazık ki taassup köreltiyor. dört duvar arasına sıkışmış, düşünmeyen, anlamayan, okumayan, hiçbir şey üretmeyen, elindeki tek dayanağı kur'an'dan bile öğrenmediği, sıkı sıkıya bağlandığı din olan, durmadan doğurup durduğu çocuklarının çokluğuyla övünen ve başka bir işe yaramayan bir sürü kadın var bu toplumda.

her şey ne kadar basit: namaz kıl, hatim et, ama asla ne yazdığını anlama! zinadan uzak dur, başını ört, evlen, eşine köle ol, eşin de senden razı olursa hoooooop cennete. namaz kılmayanı yuhala, oruç tutmayana ters ters bak, başını örtmeyene acı, başkasıyla birlikte olana cehennemlik gözüyle bak, sonra da ben o kadar ileri görüşlü olamam diye bir de böbürlen, diğer insanları aşağıla. evet evet cennet sizin ayaklarınız altında!

Canim oncelikle hayat senin vücut senin bunu sakin unutma.kanama olayina takilma yeterli bi on sevisme sonunda guzel bir ilk sevisme yasadiysaniz zorlanma az oldugu icin kan az miktarda dir ve farketmemissinizdir siye dusunuyorum.

Her nolursa olsun yargilamak dusmez kimseye bu konuda.erkek arkadasina da dusmez.sana guveniyorsa sozune guvenmeli, guvenmiyorsa da zorlamamak lazim. hayatta herseyin kaniti olmaz ki.

Bunlari genel soyluyorum iliskinizi seni erkek arkadasini tanımıyorum.ozetle senin konun uzerinden diger arkadaslara soylemek istedigim sey su:

Baskalarinin bizi bacak aramizla degerlendirmesine izin vermeyelim.bu ne kadar utanc verici gormuyo musunuz?

Ve asil bakire olmasaydiniz sizi istemeyecek bir adamin sevgisine gercekten inaniyor musunuz?hersey mukemmel o aradigi kiz.noldu kadin olunca ne degisti.farkli bi insan mi oldu.

Erkeklere bu izni biz veriyoruz.yapmayalim.

Biz kadin olmaktan utanirsak başkaları da bizden tabiki utanir.

Ben anlamıyorum sanal ortamda bile tanımadığımız insanları kınamaya pek meraklıyız çünkü hoşumuza gitmeyen konuyu kapatmak çok zor

Konu sahibi arkadaşım sen de kan olayına takılma arkadaşların dediği gibi illa gelcek diye bi'şey yok.

Hayır yani benim bu yorumumdan bu kadar manayı çıkarıp neler neler yazmışsınız şaşırdım doğrusu.Şunu söyleyim öncelikle başı açık bir bayanım.evet namazlarımı mümkün olduğunca ihmal etmemeye çalışıyorum.orucumu da tutuyorum.alkol almıyorum.ve bunları da inançlarım gereğince yapmaya çalışıyorum!! yapmayanları da asla kınamıyorum.arkadaşın açtığı konuya da bi hayli kızgınlığımdan dolayı yorum yaptım.ahh yapmaz olaydım..kızdım çünkü;eminim yaşı ufak değil ve birçok şeyin bilincinde.cahil değil.ve yorumunun son cümlesinde erkek arkadaşının hakkında ne düşüneceğinden korkmuş.pekii sorarım size bunu düşünebilen bi bayan bu işin dini boyutunu,toplumsal ve ahlaki boyutunu,eşi olacak insana vereceği hesabı düşünemedi mi? neyse ben bu konu hakkında daha fazla yorum yapıp kimsenin canını sıkmak istemiyorum. herkesin fikri de zikri de kendine ne diyim..ama sandığınız kadar kör cahil değilim kusura bakmayın...bu arkadaşa kızarken de asla kendimi cennetlik!! diye vasıflandırmadım.ama bu farklı yaaa..dediğim gibi biz de aşık olduk,kanımız kaynadı.ayaklarımız yerden kesildi.ama nefisle mücadele etmeyi de bildik elhamdülillah..

Konuyu dine, imana, ahlaki değerlere getirmeyin, polemiğe girmeyin, hakaret etmeyin...

Yorumları okudumda yazmadan edemedim bekaret benim içinde önemli bir kavramdı ama farklı düşünen hiç kimseyi yargılamadım hayatımda nasıl çirkin yorumlar alay edenler acımasızca eleştirenler olmuş kimine ya sizene neeee size gelip iyimi yaptım kötümü yaptım diye sormamışki yargılıyorsunuz size farklı birşey sormuş.

Üzülme %30 gitti diye zaten göze almışsın.
Bana göre evlenmeden olan bu işlerde tamamı gitmiştir.
Üzülme... ha %30 ha %70... yüzdelerle evlenmeye kalksan kendine güvenerek ben inan %100 evlenecek kişiye acırım.

erkek yapınca da zina olur kadın yapınca da öyle ayrı gayrı yok dinde, kafanızdan uydurmayın.arkadaş kendi kararını kndi vermiş zaten ama işi meşrulaştırmayalım lütfen.

erkek yapınca da zina olur kadın yapınca da öyle ayrı gayrı yok dinde, kafanızdan uydurmayın.arkadaş kendi kararını kndi vermiş zaten ama işi meşrulaştırmayalım lütfen.

Allah aşkına; günümüzde erkeğin bakirliğini kim sorguluyor ya???evlenmeden önce geneleve gitmek, ''milli olmak'' , kızlık zarının kanını gerdekten sonra kapıya asmak hak; ama o kan gelmezse esnek mesnek dinlemeden ölüm fermanını vermek de hak dimi? dinden bahsetmiyorum,toplumun bakış açısından bahsediyorum ben! yazılanlar rahatsız ediyorsa çıkın konudan yahu!!!Herkesin ne büyük yarası varmış arkadaş!!!

Tüm dertlerimiz bitti , her sıkıntımızı günahımızı sevabımızı çözdük, bakire evlendik başımız göğe erdi ,elalem kan gördü içi rahat etti,Hepimiz ahlaklıyız ve cennete kesin gideceğiz.,,,
Bu sebepten hiç tanımadığımız yüzünü görmediğimiz bir kadın sevişince oturduğumuz yerden ahlak bekçisi oluyoruz.
Bize ne arkadaşım bize ne ??
Bura da kalkıp sevişmem hakkında ne düşünüyorsunuz mu demiş ??
Ben seviştim bakire değilim beni taşlayın mı demiş ??
Nasıl bir hak buluyor kendinde bu saydıranlar acaba anlamıyorum.

Eğer konu dinse , İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..

Konu sahibi , benden de kan gelmemişti , kızlık zarın esnektir muhtemelen.
Misal annemin kızlık zarı beni doğururken bozulmuş.
Yani kan gelecek şartı yoktur.
Sevgiline bunu kanıtlamak zorunda değilsin.Sana bu konuda güvenmiyorsa hayatında tutma.
İleride zarın için seninle evlenecek adam olursa onu da postala.
Hayatında ki en önemli şey bacak arandaki zar değil.
Bu aşağılayıcı zihniyetten kendini koru yeter.

biz ne bekaretini evliliğe saklayanlar gördük her haltı yiyen . kızlık kafadadır arkadaşım takma buna. kimsenin senin namusunu sorgulama hakkı yok ne buradan birinin ne sevgilinin ne ailenin. sen kendini namuslu hissttiğin kadar namuslusundur. ve bence konuşanların yarası hala kapanmamış. ne yazıkki 'müslüman'(!) bir ülkede yaşıyoruz yetimin öksüzün parası birilerini semirtirken allah naraları yükseliyor.
ne modernim aştım yaparım diyorum ne yok aman haşa günah diyorum sadece bu senin bedenin ve senin kararın diyorum.unutmaki kurana göre el ele tutuşmak bile zina yani 50 kişiyle öpüşüp koklaşıp ama biz nefsimize hakim olduk kendimizi kocamıza sakladık demendense hayatında bir kişinin olması daha masumane geliyor bana
tabiki takdir allahın

Müslüman bir ülkede değil laik bir ülkede yaşıyoruz, ülkemizin dini hanesi diye birşey yok, laik demek her türlü inanç özgürlüğünün olduğunu gösterir, sizin anlattığınız yetiştirme türünün olması ülke içinde belirli başlı sosyolojik farklılıklar olduğunu gösterir, örneğin benim babamın ben daha ilk gençlik yıllarımdayken, sakın ha kimse istemeye mistemeye gelmesin, tanışır yemeğe çıkarım ama istemek de ne, isteme lafı geçmemeli, benim kızım eşya değil onun da duyguları var bireyliği var demesi bir yaklaşım ve yetiştirme tarzı, sizin de ailenizdeki benim kızım kendini evleneceği erkeğe saklıcak, onun ahlakı bu, demesi de bir yaklaşım, sosyolojik farklar ülke içinde var, ama ülkenin devletin dini bu diye birşey söylenemez, laik bir ülkeyiz, herkes istediğine inanmakta özgür çünkü..
Kızarkadaşımızın durumuna gelince, korkmuş pişman olmuş, düşüncelere sürüklenmiş, kimbilir erkek arkadaşı ona nasıl hissettirdi bir de o var ve kimbilir arkadaşımız kaç yaşında arkadaş çevresi nasıl, ailesi kimbilir nasıl farklılıklar gösteriyor, iki arda bir derede kalmış bir kızcağız, konu açmış, sormuş ne var bunda..
Yazmıyım diyorum ama ifadeler o kadar katı ve kadınlar kulübüne yakışmayan türde ki, ben kadınlar kulübü nü bu şekilde görmüyorum, o yüzden genç arkadaşlarımızın daha çok etkilenmesini istemediğim için yazmadan duramadım..

Son düzenleme:
ağzına sağlıkkkk!!! allahım senı hep guzellıklerle karsılastırır ıns yaa yuregıne saglık (evlenmeden bırıyle ılıskıye gırdım ya dua etmemıde ayıplarlar sımdı) ne sukur kı sızın gıbı ınsanlar da mevcut cok sagolun

ben 20 yasındayım. ıcımde bulundugum durumu cok guzel tahmın ettınız cok teskkurler destegınız ıcın.

Açıkçası BerryE katılıyorum fakat ;

19 20 21 18 gibi yaşlar gençliğin en kavak yelleri dediğimiz yaşlarıdır dikkatli olunması lazımdır. O yaşlarda hırsızlıkda yapabilir insan cinsellikte yaşayabilir agresfif olabilir herşey olabilir yaşın getirdiği psikoloji..

Bence o yaşlarda değilde daha olguna erdiğiniz yaşlarda inandığınız ilişkileri yaşayın derim mesela 24 sünüz artık birçok şeyi anlayıp kavrayabiliyorsunuz heyecanlarınıza heveslerinize yenik düşmeyip doğru seçimler yapmamızı sağlar , büyüsekde yine hatalar yapabiliriz önemli olan doğru kişiyle doğru şeylerle doğru olanı yapmaktır. Eğerki kalben ufacık şüpheniz varsa sakın ha yapmakta olduğnuz herneyse yapmayın zira bu sizi pişmanlığa götürücektir.

Eğer bakirelik denildikleri kadar kutsal olsaydı boşanmalar olmazdı olayların onunla bi ilgisi yok beyinlerini iki bacak arasından çıkaramamış kadın ve erkek toplumla yaşıyoruz. Bence raylar yerine oturmadan anlık heveslerle değil bilinçli düşünüp gerçek duygularla yaşamalısınız.

Senin duruma gelince %30 bozulmuş :S saçma geldi banada zarar görmüşsün diyebilir ama bunu kimse rakkama vuramaz. 1 değil birkaç kadındoğuma daha başvur. 1 kişinin lafıyla olcak gibi değil . Sevgilinde umarım hayatına aldığın duygularını tenini paylaştığın kişi doğru kişidir. Bol Şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…