Kızlık dikimi ne kadar önce dikmeli

arin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
43
15
88
32
mrb Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var Turgay beye diktirmeyi düşünüyorum ama kararsızım iki yıldır düşünüyorum kafayı yemek üzereyim o doktordan olup sonuç alan yada almayan varmı lütfen yazsın ikinci bi sorunum daha var şuan evlilik yok ne zaman olacağı da belli değil ama İstanbul'da cok uzakta yaşıyorum sürekli imkanım olamaz gidip gelmeye sizce dikim uzun süre dayanır mı yıllar geçse bile ne olur yardım edin uzun süre dikip sonucunu alan varmı çok kötüyüm

Canım uzun yıllar dayanmaz ince bi doku sonucta kaybolabilirmiş evlilik tarihine iki veya üç ay kala yapılması daha garanti oluyormus burdaki yorumlara göre bende bekliyorum o yüzden

Buradaki yorumların coğu ankara için ebru hanımı önermiş yazılanlardan dolayı onu düşünüyorum para biriktiyorum pahalıymıs baya

Gerçekten flep yöntemi uygulayan son günlerde kontrol istemiyormş

neden boyle bır ezıyet cektırıyorsunuz kendınıze gonul rahatlıgıyla bakıreyım dıyebılecek olmanız da vıcdanen rahatsız etmeyecek mı hep merak etmısımdır ben namus bekcısı değilim zaten sımdı bana cullanmasınlar neysee benım bıldıgım dayanmadığı yönde.

Kızlar istanbul ıcın önerebeılecegınız doktor hangısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…